Как реагирате, когато присъствате на семейни скандали?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Как реагирате, когато присъствате на семейни скандали?

Мнениеот Slavena » 28 Яну 2016, 13:43

pavleta написа:Неприятно е, но за мен по-гадна е ситуацията, когато само единия привика общия приятел и започне да се оплаква от половинката си :sad:

Къде ще го привиква :) На среща, за да се оплаква ли? ПОнякога чове има нужда да се оплаче на някой, по-гадно е като двамата се карат пред тебе а ти стоиш като изтопосан там :roll:
Slavena

Мнениеот zagrijena » 29 Яну 2016, 14:40

Аз гледам да го избия на шега, най-много и аз да си изпатя! :grin:
zagrijena

Мнениеот kalinka-kuku » 06 Юли 2016, 16:02

zagrijena написа:Аз гледам да го избия на шега, най-много и аз да си изпатя! :grin:

Оф, най-добре хич да не се месиш, но може би това е най-добрия начин да покажеш, че не е там мястото да се карат. Обаче като са наели, дали изобщо ще се замислят, един Господ знае..
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот viking » 07 Юли 2016, 10:53

Като им направиш забележка или пуснеш някоя шега като че ли по се сепват и не продължават да се карат. Сега излязъл си на ресторант с приятели и да почнеш да се дърлиш или заяждаш с половинката не върви. Защо да разваляш настроението на всички?
viking

Мнениеот Pipilota » 20 Юли 2016, 16:23

viking написа:Като им направиш забележка или пуснеш някоя шега като че ли по се сепват и не продължават да се карат. Сега излязъл си на ресторант с приятели и да почнеш да се дърлиш или заяждаш с половинката не върви. Защо да разваляш настроението на всички?

Добър въпрос, не знам какво може да те накара да се караш пред останалите хора, които са около теб! Доста глупаво решение...
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот donni » 21 Юли 2016, 11:16

Всеки може да си изпусне нервите, важното е да знае кога да престане с изблиците и да не нагнетява допълнително напрежението. Трудно се овладяват емоциите, а на някои много им личат. Попиташ ли какъв е проблема и после те заливат с информация, която често не би искал да знаеш :mrgreen: .
donni

Мнениеот svetlozara » 04 Авг 2016, 16:29

donni написа:Всеки може да си изпусне нервите, важното е да знае кога да престане с изблиците и да не нагнетява допълнително напрежението. Трудно се овладяват емоциите, а на някои много им личат. Попиташ ли какъв е проблема и после те заливат с информация, която често не би искал да знаеш :mrgreen: .

Да, някой път питаш от кумова срама както се казва , а те като те почнат. Аз имам един приятел, който се изживява като психолог. срещите с него винаги са ужаасни.
svetlozara

Мнениеот fairy » 05 Авг 2016, 10:07

svetlozara написа:
donni написа:Всеки може да си изпусне нервите, важното е да знае кога да престане с изблиците и да не нагнетява допълнително напрежението. Трудно се овладяват емоциите, а на някои много им личат. Попиташ ли какъв е проблема и после те заливат с информация, която често не би искал да знаеш :mrgreen: .

Да, някой път питаш от кумова срама както се казва , а те като те почнат. Аз имам един приятел, който се изживява като психолог. срещите с него винаги са ужаасни.

Не го ли викат да оправя кашите, щом като се изживява като психолог :smile: ? Понякога такива приятели са полезни.
fairy

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси