Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Мнениеот annamaria » 27 Яну 2016, 15:31

miron написа:Да бе това е откачено, да тръгне да се тунингова, само защото е родила едно бебе, голямо чудо.. :roll:

а какво ще се случи,ако има нужда и то крещяща и по всички личи,че един тунинг няма да е излишен?
annamaria

Мнениеот svetlozara » 27 Яну 2016, 16:57

annamaria написа:
miron написа:Да бе това е откачено, да тръгне да се тунингова, само защото е родила едно бебе, голямо чудо.. :roll:

а какво ще се случи,ако има нужда и то крещяща и по всички личи,че един тунинг няма да е излишен?

Едно е да имаш крещяща нужда, друго е от суета, щото малко ти са се посвалили гърдите да даваш хиляди
svetlozara

Мнениеот annamaria » 29 Яну 2016, 15:56

svetlozara написа:
annamaria написа:

Едно е да имаш крещяща нужда, друго е от суета, щото малко ти са се посвалили гърдите да даваш хиляди

ами аз говоря точно за тази необходима нужда. суетните жени ги слагам в друга графа. този тип жени не чакат мъжа им да ни ги желае и да се питат как да бъдат отново жени в очите на съпруга си.
annamaria

Мнениеот kauda » 29 Яну 2016, 17:06

Мдаа, суетните сами се оправят много лесно и ако мъжът им се заблее на някъде лесно му намират заместител. Но е важно жената да има самочувствие :))
Аватар
kauda

Мнениеот annamaria » 01 Фев 2016, 16:05

kauda написа:Мдаа, суетните сами се оправят много лесно и ако мъжът им се заблее на някъде лесно му намират заместител. Но е важно жената да има самочувствие :))

абсолютно точно казано. това е работата. в цялата и истина. ако има недоволни да се оправят.само,че жената рано или късно си възвръща самочувствието и нещата тогава стоят по много по-различен начин.
annamaria

Мнениеот asdddwww » 01 Фев 2016, 16:40

Да си призная, има истина, че жената като има самочувствие и като е доволна, къщата е различна и се променя. Но ако е ядосана и изнервена, това става реалност и за всички останали. Oбаче мъжете сме малко захлюпени да се сетим, че за да се подобри мира вкъщи трябва малко да вдигнем самочувствието на жената. :) Еми.. тва е. :)
Аватар
asdddwww

Мнениеот Leonora » 02 Фев 2016, 13:13

Ако се чуества жена в собсвените си очи, то тя ще е такава и о очите на съпруга си. Смятам, че ако една жена предприема промени по себе си, с единствен мотив да се хареса на съпруга си, то самочувствието и щастието ѝ ще бъдат зависими от чуждо мнение. Всяка промяна трябва да цели да се харесва повече тя самата, да се чувства по-добре, а това вече се пренася и в отношенията в семейсвото.
Аватар
Leonora

Мнениеот annamaria » 02 Фев 2016, 16:08

asdddwww написа:Да си призная, има истина, че жената като има самочувствие и като е доволна, къщата е различна и се променя. Но ако е ядосана и изнервена, това става реалност и за всички останали. Oбаче мъжете сме малко захлюпени да се сетим, че за да се подобри мира вкъщи трябва малко да вдигнем самочувствието на жената. :) Еми.. тва е. :)

евала, че го казваш. щото малцина са мъжете до го проумеят това нещо. иначе се оплакват,че жена им е яхнала метлата...
annamaria

Мнениеот Malina » 02 Фев 2016, 17:42

И аз така си знам - ако жената е доволна и семейството е щастливо. ;)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот nefertiti » 03 Фев 2016, 11:51

Ами и той да му мисли, как да е винаги мъж в моите :grin:
nefertiti

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски