Кое повдига самочувствието ви?

Re: Кое повдига самочувствието ви?

Мнениеот rabotnata pchela » 09 Сеп 2015, 14:49

Pipilota написа:Аз по-скоро си казвам че може би и аз някога ще спечеля нещо, но ми е по-сладко ако съм го постигнала асма, макар че надали ще каже "абе неща!" :mrgreen:

Честно да ти кажа, за толкова години от как съм станала човек досега нищо не са ми дали, освен един комплект вилици и лъжици - втора употреба. :) А като погледна вече колко имам зад гърба си разбира се, че ми се вдига самочувствието повече, ако бях изтъркала едно билетче. :geek:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Jully » 10 Сеп 2015, 14:45

Винаги е сладко да постигнеш нещо сам, но да не забравяме и да благодарим, когато ни помогнат, често виждам как хора се опитват да се изкарат кой знае колко велики, а хората които им помагат за някакви смотани.
Аватар
Jully

Мнениеот Monika_Spasova » 11 Сеп 2015, 16:27

Jully написа:Винаги е сладко да постигнеш нещо сам, но да не забравяме и да благодарим, когато ни помогнат, често виждам как хора се опитват да се изкарат кой знае колко велики, а хората които им помагат за някакви смотани.

Това си е най-сладкото, нали знаеш! :)
Аватар
Monika_Spasova

Re: Умеете ли да се радвате на чуждото щастие?

Мнениеот fairy » 01 Фев 2016, 15:26

Винаги се радвам за другите и не обръщам внимание на злобарите. Като му е такава душичката, какво да направя! Избягвам да се хваля пред сульо и пульо за нещата, които ми се случват, нещо като предпазна мярка :grin:
fairy

Мнениеот Jully » 01 Фев 2016, 15:36

веселказасмяна написа:Не зная дали сте попадали, т.е. няма как да не сте, но съществуват един тип хора, които толкова много се радват за теб през цялото време, в същото това в ума им настава водопад от негативи по наш адрес. Така че без много да се питаме, просто можем да си го показваме :)

Хм, на такива не съм попадала, а то остава и да попадна, макар че от къде да знам, може в главите им да е далечна от моята. Такива, които винаги м ного се радват за теб и твърд емного показват емоционалност, в повечето случаи зад гърба ти не са точно на същото мнение.
Аватар
Jully

Мнениеот black » 04 Фев 2016, 10:18

Jully написа:
веселказасмяна написа:Не зная дали сте попадали, т.е. няма как да не сте, но съществуват един тип хора, които толкова много се радват за теб през цялото време, в същото това в ума им настава водопад от негативи по наш адрес. Така че без много да се питаме, просто можем да си го показваме :)

Хм, на такива не съм попадала, а то остава и да попадна, макар че от къде да знам, може в главите им да е далечна от моята. Такива, които винаги м ного се радват за теб и твърд емного показват емоционалност, в повечето случаи зад гърба ти не са точно на същото мнение.

Като ги видя такива с техните зле прикрити криви усмивки, и почвам още повече да им се хиля и да им се хваля :grin:
black

Мнениеот asdddwww » 04 Фев 2016, 11:13

Работата е там, че някои трудно можеш да ги познаеш дали наистина ти се подиграват, или истински се радват за тебе, обикновено се разбира и научава по най-трудния начин.
Аватар
asdddwww

Мнениеот mamina » 16 Фев 2016, 11:05

asdddwww написа:Работата е там, че някои трудно можеш да ги познаеш дали наистина ти се подиграват, или истински се радват за тебе, обикновено се разбира и научава по най-трудния начин.

Да, научавайки по трудния начин, ти държи дълго време влага.
mamina

Мнениеот S_Milenska » 22 Фев 2016, 17:13

mamina написа:
asdddwww написа:Работата е там, че някои трудно можеш да ги познаеш дали наистина ти се подиграват, или истински се радват за тебе, обикновено се разбира и научава по най-трудния начин.

И пак се доверяваш като глупак на следващия, вярвайки, че този път ще е различно, а дали наистина е ?
Аватар
S_Milenska

Мнениеот irka » 23 Фев 2016, 11:29

S_Milenska написа:
mamina написа:

И пак се доверяваш като глупак на следващия, вярвайки, че този път ще е различно, а дали наистина е ?

Някои хора имат уникалната способност бързо да забравят лошото и да се радват на хубавите моменти. По-здравословно е това като че ли. Но опариш ли се веднъж , знаеш какво да допускаш до себе си и какво не. Това му е предимството на остаряването. :grin:
irka

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски