Кое повдига самочувствието ви?

Re: Кое повдига самочувствието ви?

Мнениеот Mamacita » 29 Юли 2015, 15:01

Обличам се малко смахнато, но в същото време удобно, половината хора по улицата се обръщат след мен, а аз се чувствам супер, а иначе много ми е сладко като се облечем с децата по подобен начин, да кажем слагам им рокли и аз съм със сходна рокля, много сме готини :D
Mamacita

Re: Умеете ли да се радвате на чуждото щастие?

Мнениеот Krum » 29 Юли 2015, 15:50

Абе не е лесно де! :) Но какво да се прави,всеки си има съдба и трябва да се справя с нея и да си живее живота по-добре, от самите нас си зависи.
Аватар
Krum

Re: Умеете ли да се радвате на чуждото щастие?

Мнениеот donni » 30 Юли 2015, 12:53

rabotnata pchela написа:И аз не се радвам много, а и не съм усетила някой да се радва за мен, виждам им завистта в очичките! :mrgreen:

Най-страшни са тези хора, които смятат, че постоянно някой им завижда за него :D Толкова анти ми стават с това постоянно подозрение, че си нямате и идея :!:
donni

Мнениеот LEILA » 31 Юли 2015, 11:40

Цветните дрехи и снимките, това супер много ме зарежда, имам си любима жълта рокля, с която излизам да снимам чувствам се готина и точно в такива отчаяни моменти ми се получават най-добрите кадри ;)
LEILA

Мнениеот Lili_pili » 11 Авг 2015, 11:39

Mamacita написа:Обличам се малко смахнато, но в същото време удобно, половината хора по улицата се обръщат след мен, а аз се чувствам супер, а иначе много ми е сладко като се облечем с децата по подобен начин, да кажем слагам им рокли и аз съм със сходна рокля, много сме готини :D

Да, много сладко звучи! :) сигурно сте страхотни по улиците и се забелязвате и нормално и ти да се чувстваш по-добре, по-вървежна и по-готина.
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Pacienti » 11 Авг 2015, 13:22

При мен семейството и приятелите оказват благотворно влияние и ме зареждат.
Преди години малко се бях занемарила, но вече не допускам тази грешка.
Преди няколко дни малкият ми син каза, мамо ти си модерна, еми приятно ми стана! :)
Pacienti

Мнениеот qwerryyy » 11 Авг 2015, 13:46

Когато усетя, че губя от самочувствието си по една или друга причина отивам на фризьор и на бързо си решавам всички проблеми, излизам от салона изпълнена с увереност. Моята коса е моята сила. :mrgreen:
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Jully » 11 Авг 2015, 15:46

qwerryyy написа:Когато усетя, че губя от самочувствието си по една или друга причина отивам на фризьор и на бързо си решавам всички проблеми, излизам от салона изпълнена с увереност. Моята коса е моята сила. :mrgreen:

Това е добра идея, на мен ми помага и шопинг терапията, но не ми действа добре на портфейла! :lol:
Аватар
Jully

Мнениеот Kremiliya » 12 Авг 2015, 13:25

На мен ми стига да си сложа малко хубав грим и да се чувствам по-добре, наясно съм, че под вола теле не мога да намеря и няма как да си повдигам самочувствието залагайки на външния ми вид
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Anka » 12 Авг 2015, 14:30

Kremiliya написа:На мен ми стига да си сложа малко хубав грим и да се чувствам по-добре, наясно съм, че под вола теле не мога да намеря и няма как да си повдигам самочувствието залагайки на външния ми вид

Ти с тази нагласа как изобщо имаш и грам самочувствие, не всичко е само във външния вид, има толкова по-важни неща, важното е да си щастлива и да цениш това, което имаш :)
Аватар
Anka

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски