kremena833 написа:Здравейте! Бих искала да попитам кога трябва да започне лечението с Контратубекс след Секцио и колко време трябва да продължи!
виви написа:Здравейте! Подходящ ли е Контратубекс за белег от изгаряне с гореща вода като белега няма никакви релефности само е различна пигментацията? Белегът е от преди 2 месеца.
Dr Violina Todeva написа:виви написа:Здравейте! Подходящ ли е Контратубекс за белег от изгаряне с гореща вода като белега няма никакви релефности само е различна пигментацията? Белегът е от преди 2 месеца.
Здравейте, виви!
Няма да Ви помогне контрактубекс. Съветът ми е докато избледнее пигментацията да използвате редовно слънцезащитен крем с фактор на защита 50! Къде се намира белега? Можете ли да приложите снимка?
С уважение,
д-р Тодева
виви написа:Dr Violina Todeva написа:виви написа:Здравейте! Подходящ ли е Контратубекс за белег от изгаряне с гореща вода като белега няма никакви релефности само е различна пигментацията? Белегът е от преди 2 месеца.
Здравейте, виви!
Няма да Ви помогне контрактубекс. Съветът ми е докато избледнее пигментацията да използвате редовно слънцезащитен крем с фактор на защита 50! Къде се намира белега? Можете ли да приложите снимка?
С уважение,
д-р Тодева
Здравейте! Белегът се намира в горната част на бедрото отпред. Прилагам снимки, но не знам доколко ще се ориентирате заради качеството. А има ли значение какъв крем или само важно е фактора да е 50?
Благодаря предварително!
ivanela_94 написа:При премахване на бенки чрез електрокоагулация минали са 3 седмици и имам леки дупчици и малко по-дълбока на носа и розови петна с какво е най-удачно да ги мажа за по бързо възстановяване.надявам се да ми дадете съвет благодаря предварително
Назад към Kожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта