Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Мнениеот Snejna » 08 Фев 2016, 16:01

Как ли става това с уголемяването на размера? От къде намират допълнителни сантиметри и как ги уголемяват и тотака, че да върши работа.. Дали не им намаля чувствителността? :roll:
Аз мисля, че ако подаря нещо такова на мъж много ще се обиди, това са решения, които трябва да се вземат самостоятелно от човека, който ще се подлага на това.
Същото е и с гърдите, които споменахте нагоре, ако не ги иска жената мъжът и 10 подарък да й направи за уголемяване, може да го приеме като обида, аз бих го приела така.
Аватар
Snejna

Мнениеот nefertiti » 09 Фев 2016, 14:29

annamaria написа:
nefertiti написа:
Malina написа:Малеее, ти представяш ли си да подариш нещо такова на някой мъж, сигурно мноого ще се обиди... :lol: :lol: :lol: :lol: И какви цени само, ще припадна, блааххх... :roll: Вибраторите са по-евтини. :oops:

Е, има и по-икономични оферти :lol: https://www.ofertomat.bg/Udebelavane-na ... p3901.html .
Що да се обижда, жените нали не се обиждаме ако ни подарят нови гърди :lol: :lol: .
Но извън майтапа. Ако сте заедно, ако му е болна тема и се притеснява сам да търси решения. Покрай хумора, може и да е добре дошло някой друг да поеме инициативата и в крайна сметка нещата да се разрешат без много шум. Или греша? Моля спешно някой господин да се намеси с мнение по въпроса :grin: - Какво би ви притеснило повече, такъв подарък или намесата на вибратор в картинката ;)
Това би ли ме направило грижовна жена в очите на съпруга ми?

аууу,бая изгодничко ще им излезе на господата тази оферта от Скин Системс. така че да не се замислят,ако имат нужда да го направят.казват,че имало ефект. :smile:

:lol: и после обезателно да минат да разкажат, да ни разсеят чуденката тук :grin: дето се вика - да се похвалят!!
nefertiti

Мнениеот annamaria » 09 Фев 2016, 16:10

наистина странна работа. какво ли използват,за да се уголеми мъжката гордост? има ли запознати с това как точно става? :wink:
annamaria

Мнениеот Lisica » 09 Фев 2016, 16:17

А, кой ще си признае, че се е подлагал на такава процедура, това е като да си кажеш, че ти е малък , не не не ;)
Аватар
Lisica

Мнениеот Локумът » 09 Фев 2016, 17:12

Гледайте ги, значи видиш ли, за да е доволна жената и да е пак много яка, мъжът трябва да си уголеми пениса, айрън лоджик. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
или по-скоро женска логика!
Аватар
Локумът

Мнениеот annamaria » 10 Фев 2016, 15:12

е па знам ли кой ще си признае,ама това възбуди интереса ми. как точно става това уголемяване. едва ли ще има мъж, който ще влезне тук и ще си признае,че се е подлагал на такава процедура и да опише какво представлява.
annamaria

Мнениеот nefertiti » 11 Фев 2016, 11:33

Lisica написа:А, кой ще си признае, че се е подлагал на такава процедура, това е като да си кажеш, че ти е малък , не не не ;)

annamaria написа:е па знам ли кой ще си признае,ама това възбуди интереса ми. как точно става това уголемяване. едва ли ще има мъж, който ще влезне тук и ще си признае,че се е подлагал на такава процедура и да опише какво представлява.

До колкото ми е известно, за удължаване не се добавят никави импланти, а просто се освобождава скритата в тялото част и не засяга никакви функции. Т.е., удължаването се състои в това, че понеже около 5 см от члена се намират скрити в тялото, докторите прерязват малко от връзката, която го придържа така и освобождават тази дължина навън.
А удебеляването се състои в инжектиране на мастна тъкан, която си се взима от този, които се подлага.
Та общо взето и двете неща не означава, че са му сложили нещо ново, дето си няма, а само пренареждат. Нищо срамно, споре мен :wink:
nefertiti

Мнениеот Rali_hr » 11 Фев 2016, 12:48

Е, как да не е срамно! :) Срамно е да кажеш, че си се подлагал на такава процедура! Нали ги знаеш мъжете, за тях тея 20см са толкова важно нещо, страшна работа! :lol: :lol: :lol:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот nefertiti » 11 Фев 2016, 15:18

Чак пък срамно, защо да е срамно, ако после е щастлив :cheerleadersmileygirl: То си е някаква процедура просто.
По принци мисля, че нито жените, нито мъжете трябва да изпитват срам от корекции. Не е ли все едно да те е срам, че си ходил да се фризираш :roll:
nefertiti

Мнениеот annamaria » 11 Фев 2016, 16:21

nefertiti написа:Чак пък срамно, защо да е срамно, ако после е щастлив :cheerleadersmileygirl: То си е някаква процедура просто.
По принци мисля, че нито жените, нито мъжете трябва да изпитват срам от корекции. Не е ли все едно да те е срам, че си ходил да се фризираш :roll:

на практика е абсолютно същото.само дето, че тук става въпрос за по-интимна сфера. но пък съм чувала,че има мъже, които си казват,че са си го уголемили. един вид се хвалят. :smile: :smile:
annamaria

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски