asdddwww написа:Аз съм си селянин, живея в село извън града и се чувствам супер добре :)
Това е най-хубавото :)) Да имаш собствено място на въздух и на спокойствие да си живееш :)
asdddwww написа:Аз съм си селянин, живея в село извън града и се чувствам супер добре :)
Lollipop написа:black написа:Нашите села не са подходящи за такива цели. Там ще си умреш като скот, ако стане нещо!
Не е така. Има много села, в които има живот, а и са близо до градовете, точно тези близките до градовете в момента се завръщат на хоризонта като супер модерни за живеене.
Andrey написа:Де тоя късмет за къща с басейн. :) такива дето се отказват от цивилизацията не мога да ги разбера, вижда ми се крайно, все пак се чудя как си плащат тока или живеят и без ток :) И как аджеба като са без ток си подържат интернет страниците?
Lisica написа:Е те нещата не са ли близки. :) Най ми е смешно, когато отричат цивилизацията, но в същото време се възползват от нея, не е ли противоречие?
nefertiti написа:Така е, всяка крайност не е хубава. Не може да си откъснеш от света и да игнорираш напредъка на цивилизацията.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта