Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
11 Мар 2016, 13:42
те тези внуци ще имат и дядо
11 Мар 2016, 14:20
nefertiti написа:те тези внуци ще имат и дядо

Бе дядо, дядо, ама все от баба искаме.. :) Моят дядо знаеш ли как я командва баба ми..
15 Мар 2016, 14:22
rabotnata pchela написа:nefertiti написа:те тези внуци ще имат и дядо

Бе дядо, дядо, ама все от баба искаме.. :) Моят дядо знаеш ли как я командва баба ми..

значи привилегированите ще са внуците на "мухльото" от съседната тема, която бабата ще го командва и на старини
29 Мар 2016, 11:38
По интересно е какви ще са бабите на следващото поколение, когато сега и млади и стари тичат до супермаркета за да си купят всякакви "домашно приготвени" неща :))
29 Мар 2016, 11:56
nefertiti написа:По интересно е какви ще са бабите на следващото поколение, когато сега и млади и стари тичат до супермаркета за да си купят всякакви "домашно приготвени" неща :))
Такива ще са, вече няма баби, не останаха. Тук-там ще се намира някоя жена, готова да се грижи за внуците си, ще има желание да им даде истинска храна и това ще е. Повечето баби ще гледат внуците си, докато играят на игри на компютъра взаимно.
30 Мар 2016, 11:20
Е то май и аз искам да съм такава баба, да си играем с внуците пред комютъра, да ходим по магазини, да съм си в крак с новите неща, поддържана и с млад дух до последно :)
30 Мар 2016, 12:59
Със сигурност ще сме по-различни баби от сегашните, но пак ще живеем по нравите и обичаите, които сме имали в младите си години, а нашите внуци ще се дразнят от нас, че сме далече от тяхното време

.
04 Апр 2016, 16:34
Че ще има някаква повтаряемост на разликите между поколенията, е ясно. Но като си помисля сега колко много баби боравят и с компютри, получават много повече информация за света.. Ние също ще остаряваме с по-съвременно виждане и някой ден може да не сме толкова далече от вижданията на внуците
08 Апр 2016, 14:08
nefertiti написа:Че ще има някаква повтаряемост на разликите между поколенията, е ясно. Но като си помисля сега колко много баби боравят и с компютри, получават много повече информация за света.. Ние също ще остаряваме с по-съвременно виждане и някой ден може да не сме толкова далече от вижданията на внуците
техниет виждания ще се променят, винаги е имало и винаги ще има неразбиране и пропаст между поколенията. Все нещо няма да ни харесва в днешните младежи, а и с времето силовото вещество се разрежда..