от lussy » 05 Апр 2016, 16:26
Направо съм възмутена от Blizoo! Миналата година сестра ми си дойде от чужбина и ме помоли да подготвя апартамента й за пристигането на нея и семейството й. Понеже щяха да останат повечко време, заедно с включването на тока трябваше да пусна и кабелна телевизия. Спрях се на Blizoo без някаква особена причина, просто те ми попаднаха. Отидох в офиса им, обясних за какво става дума, изрично подчертах, че става въпрос за ползване на услугата не повече от два месеца. Уж всичко беше ясно, точно, подписахме договор, платих за първия месец и си отидох с мисълта за добре свършена работа. Изтекоха тези два месеца, сестра ми и децата си заминаха и аз отидох да прекратя договора. Подписах, че се отказвам от услугата, платих, каквото дължах, и си отидох по живо, по здраво. Каква беше изненадата ми, когато сега получавам известие, че дължа такса за тях и трябва да платя! Е така започна ходенето ми по мъките. То не беше разкарване до офиса им, не беше показване на документ, че е прекратен договора и всичко е изплатено. Едва ли не трябваше да доказвам, че имам сестра, а не брат! Ако сте попадали в такава ситуация, как се откопчихте? Защо подобни фирми си позволяват да ни притискат и изнудват така?