Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот Gorica23 » 24 Фев 2016, 17:37

Neven498 написа:
annamaria написа:ха-ха. наистина трябва да му се прати да го прочете това и хубавичко да се пообразова. пък знае ли човек,вече може да е бил пациент на доктор Каляшева. :lol:

Той ако е бил, вече ще се е излекувал и може и да си премълчи, че се е провинявал така безотговорно.
Въпросът е да не ни карат и нас да търсим доктор Каляшева по същите въпроси. :???:

Ох, не знам за вас, но аз дето се казва на себе си не вярвам, та камо ли на друг и на 6 месеца си пускам изследвания. То и това не е гаранция, но ми носи психологически комфорт. :smile:
Gorica23

Мнениеот iwoni » 25 Фев 2016, 10:51

Gorica23 написа:
Neven498 написа:
annamaria написа:ха-ха. наистина трябва да му се прати да го прочете това и хубавичко да се пообразова. пък знае ли човек,вече може да е бил пациент на доктор Каляшева. :lol:

Той ако е бил, вече ще се е излекувал и може и да си премълчи, че се е провинявал така безотговорно.
Въпросът е да не ни карат и нас да търсим доктор Каляшева по същите въпроси. :???:

Ох, не знам за вас, но аз дето се казва на себе си не вярвам, та камо ли на друг и на 6 месеца си пускам изследвания. То и това не е гаранция, но ми носи психологически комфорт. :smile:

Проверката е важно нещо, нали го правиш за себе си. :smile:
iwoni

Мнениеот Gorica23 » 25 Фев 2016, 14:14

Gorica23 написа:
Neven498 написа:

iwoni написа:Проверката е важно нещо, нали го правиш за себе си. :smile:

Проверката е висша форма на доверие... :mrgreen:
Gorica23

Мнениеот annamaria » 25 Фев 2016, 17:39

много ясно,че след като веднъж си се опарил,от там нататък ще следиш непрекъснато какво се случва. и това е важно наистина за психологическия ни комфорт. предполагам,че това ти го е обяснила и доктор Каляшева.и може би те е посъветвала поне веднъж годишно да минаваш профилактични прегледи.
annamaria

Мнениеот Lisandra » 26 Фев 2016, 13:45

annamaria написа:много ясно,че след като веднъж си се опарил,от там нататък ще следиш непрекъснато какво се случва. и това е важно наистина за психологическия ни комфорт. предполагам,че това ти го е обяснила и доктор Каляшева.и може би те е посъветвала поне веднъж годишно да минаваш профилактични прегледи.

annamaria, какъвто и да е бившия ми, отиде на преглед и се подложи на лечение. Може да е оказало влияние и въпроса с плодовитостта... :mrgreen:
Lisandra

Мнениеот tinkerbell » 29 Фев 2016, 11:10

На едно друго място в тема за изневярата, когато стана дума за здравословния риск за половинката, се натъкнах на реплика от страна на някакъв господин „да не би да са спряли презервативите от производство“!!! Направо ми идваше, ако може през екрана да се пресегна и да му извия... ухото (те нали също могат да се пречупват? :wink: ! Човекът решава, че нахлузва един и шапка на тояга, няма рискове няма проблеми. Ей такъв тип сигурно ако не се опари, не би си променил отношението!!! Чудя се, освен безочливост, това от безотговорност ли е или просто ниска култура.
Аватар
tinkerbell

Мнениеот pravilno » 29 Фев 2016, 11:39

tinkerbell написа:На едно друго място в тема за изневярата, когато стана дума за здравословния риск за половинката, се натъкнах на реплика от страна на някакъв господин „да не би да са спряли презервативите от производство“!!! Направо ми идваше, ако може през екрана да се пресегна и да му извия... ухото (те нали също могат да се пречупват? :wink: ! Човекът решава, че нахлузва един и шапка на тояга, няма рискове няма проблеми. Ей такъв тип сигурно ако не се опари, не би си променил отношението!!! Чудя се, освен безочливост, това от безотговорност ли е или просто ниска култура.

Той поне се е сетил да ползва презервативи, на други хич и не им идва на ум. Лошото е, че доста от тези, които се опарят, пак си продължават по стария начин. :evil:
pravilno

Мнениеот annamaria » 29 Фев 2016, 14:10

Lisandra написа:
annamaria написа:много ясно,че след като веднъж си се опарил,от там нататък ще следиш непрекъснато какво се случва. и това е важно наистина за психологическия ни комфорт. предполагам,че това ти го е обяснила и доктор Каляшева.и може би те е посъветвала поне веднъж годишно да минаваш профилактични прегледи.

annamaria, какъвто и да е бившия ми, отиде на преглед и се подложи на лечение. Може да е оказало влияние и въпроса с плодовитостта... :mrgreen:

аха, да не е решил да създава поколение? ами то, ако в това състояние се беше оставил така,не знам докъде щяха да стигнат нещата.
annamaria

Мнениеот Neven498 » 01 Мар 2016, 14:49

pravilno написа:
tinkerbell написа:На едно друго място в тема за изневярата, когато стана дума за здравословния риск за половинката, се натъкнах на реплика от страна на някакъв господин „да не би да са спряли презервативите от производство“!!! Направо ми идваше, ако може през екрана да се пресегна и да му извия... ухото (те нали също могат да се пречупват? :wink: ! Човекът решава, че нахлузва един и шапка на тояга, няма рискове няма проблеми. Ей такъв тип сигурно ако не се опари, не би си променил отношението!!! Чудя се, освен безочливост, това от безотговорност ли е или просто ниска култура.

Той поне се е сетил да ползва презервативи, на други хич и не им идва на ум. Лошото е, че доста от тези, които се опарят, пак си продължават по стария начин. :evil:

Трябва още от училище да се дава по-добро възпитание за рисковете и да е ясно, че презервативът, дори и винаги да се употребява, предпазва от много неща, но не от всичко. То реално кой може да те информира, че има различни рискове - родител? телевизия? интернет? доктор, когато вече си опрял до лечение?
Аватар
Neven498

Мнениеот svetlozara » 01 Мар 2016, 15:35

Добре де : от какво интимно не би те предпазил презерватива, стоя и си мисля, защо като си сложи презерватив да е не е "шапка на тояга"?
svetlozara

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология