Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Мнениеот Rali_hr » 22 Фев 2016, 15:53

Съгласна съм, че бюста има своето голямо значние, но темата мноого я изместихме. :mrgreen:
В крайна сметка кгоато си вземаш мъж/ жена съответно не я вземаш само заради гърдите ѝ, а и заради самата нея. А там вече хармонията много трудно се поддържа, да не забравяме, че има много хора с недъзи или в последствие случки, които им развалят перфектната визия, но за сметка на това имат страхотни семейни отношения, може би това е нещото, което липсва на много двойки и причината дали не е в това, че всички гледаме само външните фактори, а не мислим за душевността на партньора си?
Аватар
Rali_hr

Мнениеот annamaria » 23 Фев 2016, 15:13

много се е разгоряла дискусията тук. но така или иначе отчуждението понякога идва точно от това. жената спира да се грижи за себе си и с това мъжът спира да я забелязва.почти всички от тях отричат,че бюста нямал значение,но всъщност дават мило и драго да мачкат хубав бюст. :smile:
annamaria

Мнениеот Gold » 23 Фев 2016, 15:30

Не се е изместила толкова темата :). Защо допускаме, че щом нещо куца, съпруга е престанал да гледа на нас като на жена? Значи трябва да намерим причината, заради която женското ни самочувствие се е понижило, да направим така, че в нашите си очи да се чувстваме женствени. Един несигурен в себе си човек, предава това и в семейството. Много жени свързват женствеността си с вида, облеклото, с формите на тялото си, с гъдите си. Ако преди са им били повод за гордост, но поради бременност или с времето, са се променили, значи няма лошо да направят нещо (дори хирургична корекция), за да възвърнат усещането си.
Други пък имат желание за нещо, което не са имали. Пак в името да се доближат до образа, които харесват за себе си и да бъдат личността, която се стремят да бъдат. Да са доволни и от това как се чувстват и и от това как се виждат в огледалото.
Една самоуверена жена е в много по-голяма хармония и със себе си, и със съпруга си, и с приятели, и в работа...
Gold

Мнениеот Jully » 23 Фев 2016, 16:18

annamaria написа:много се е разгоряла дискусията тук. но така или иначе отчуждението понякога идва точно от това. жената спира да се грижи за себе си и с това мъжът спира да я забелязва.почти всички от тях отричат,че бюста нямал значение,но всъщност дават мило и драго да мачкат хубав бюст. :smile:

О, разбира се, за мъжете бюстът е най-голямото богатство, дори може би го слагат и пред любовта си към колата. :lol: Но не бих могла да се съглася, че ако жената преди е нямала бюст, с който да се гордее, то след това задължително трябва да направи някоя корекция. Мисля, че това е до жената и до нейното усещане, кое я кара да се чувства сексапилна. Но сте напълно прави, че женственото усещане на жената и чувството за сексапил и добро усещане е това, което прави една двойка щастлива. Когато жената не се чувства добре, това рефлектира върху отношенията, а мъжът става апатичен.
Аватар
Jully

Мнениеот annamaria » 24 Фев 2016, 16:06

Jully написа:
annamaria написа:много се е разгоряла дискусията тук. но така или иначе отчуждението понякога идва точно от това. жената спира да се грижи за себе си и с това мъжът спира да я забелязва.почти всички от тях отричат,че бюста нямал значение,но всъщност дават мило и драго да мачкат хубав бюст. :smile:

О, разбира се, за мъжете бюстът е най-голямото богатство, дори може би го слагат и пред любовта си към колата. :lol: Но не бих могла да се съглася, че ако жената преди е нямала бюст, с който да се гордее, то след това задължително трябва да направи някоя корекция. Мисля, че това е до жената и до нейното усещане, кое я кара да се чувства сексапилна. Но сте напълно прави, че женственото усещане на жената и чувството за сексапил и добро усещане е това, което прави една двойка щастлива. Когато жената не се чувства добре, това рефлектира върху отношенията, а мъжът става апатичен.

точно за това говоря и аз. радвама се,че има човек, който разбира какво искам да кажа. :+1:
annamaria

Мнениеот iwoni » 25 Фев 2016, 11:01

Често жените си втълпяваме проблеми, които не са толкова съществени и тук идва ролята на мъжа да ни накара да се чувстваме красиви и желани и да успокои излишните ни притеснения. Не винаги жената трябва да се подлага на разкрасяващи процедури за щяло и не щяло.
iwoni

Мнениеот Pacienti » 25 Фев 2016, 12:24

Нещата са взаимно свързани, ако се занемарим не може да очакваме мъжете да ни вдигат самочувствието, те реагират на това, което виждат.
Какво значи за щяло и нещяло, една жена или се поддържа или не. Приказките, че душевността е по - важна от външния вид, за мен са извинение на мързеливите.
И двете са важни, когато едното е за сметка на другото, нещата започват да куцат. Не случайно Ева Мендес казва във връзка с това как задържа вниманието на мъжът си „Не може у дома да обличате и да се разхождате по анцуг... Дами, една от основните причини за разводите в Америка, са анцузите. Забравете ги“.
Pacienti

Мнениеот annamaria » 25 Фев 2016, 16:42

Pacienti написа:Нещата са взаимно свързани, ако се занемарим не може да очакваме мъжете да ни вдигат самочувствието, те реагират на това, което виждат.
Какво значи за щяло и нещяло, една жена или се поддържа или не. Приказките, че душевността е по - важна от външния вид, за мен са извинение на мързеливите.
И двете са важни, когато едното е за сметка на другото, нещата започват да куцат. Не случайно Ева Мендес казва във връзка с това как задържа вниманието на мъжът си „Не може у дома да обличате и да се разхождате по анцуг... Дами, една от основните причини за разводите в Америка, са анцузите. Забравете ги“.

хахахаха. ама то това си е самата истина. не можем да очакваме да ни гледат влюбено, докато сме нахлузили анцуга и стоим по домашни пантофи занимарени. трябва да даваме малко повече жега на отношенията, като нищо не ни пречи и вкъщи да стоим по секси рокля. :smile:
annamaria

Мнениеот Yarost » 26 Фев 2016, 19:04

Влезнах в темата с идеята да видя дали тук някой беше сложил линка за оферта за устни от Скин Системс, защото никъде не ми излиза, но седя и се забавлявам с последните неща, които се обсъждат, хахаха - Права си е Ева Мендес, на фона на поддържан мъж като нейния, няма как да се чувства добре ако е неугледна. :lol:
Yarost

Мнениеот pravilno » 29 Фев 2016, 12:24

Pacienti написа:Нещата са взаимно свързани, ако се занемарим не може да очакваме мъжете да ни вдигат самочувствието, те реагират на това, което виждат.

Разбира се, че една жена трябва да се поддържа, но не мисля, че това трябва да включва и задължително силикон, ботокс и тем подобни. Ако не ги използвам, означава ли, че не се поддържам?
pravilno

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски