Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Мнениеот tinkerbell » 29 Фев 2016, 12:51

Някои хора генетично са си предразположени по-лесно да се поддръжат. Но с ежедневието, което повечето имаме, много пъти не ни остава време за ежедневни грижи и после търсим начин да взимаме бързи мерки. За щастие всички тези професионални грижи вече са достъпни за повече хора.
Аватар
tinkerbell

Мнениеот annamaria » 29 Фев 2016, 13:52

tinkerbell написа:Някои хора генетично са си предразположени по-лесно да се поддръжат. Но с ежедневието, което повечето имаме, много пъти не ни остава време за ежедневни грижи и после търсим начин да взимаме бързи мерки. За щастие всички тези професионални грижи вече са достъпни за повече хора.

абсолютно подкрепям изказаното мнение. никой не твърди,че силиконът непремнно ще те направи по-добре изглеждащ, или ботокса,но в крайна сметка това са неща, които вече наистина са достъпни и могат да направят по-добре изглеждаща една жена.
annamaria

Мнениеот m0n4eto » 29 Фев 2016, 18:48

Yarost написа:Влезнах в темата с идеята да видя дали тук някой беше сложил линка за оферта за устни от Скин Системс, защото никъде не ми излиза, но седя и се забавлявам с последните неща, които се обсъждат, хахаха - Права си е Ева Мендес, на фона на поддържан мъж като нейния, няма как да се чувства добре ако е неугледна. :lol:

бе точно ева мендес си е достатъчно поддържана, че и по анцунг и по каквото си иска да има опашка след нея. анджелина джоли пък нали беше казвала обратното, че вкъщи ходи възможно най-удобно и непретенциозно (предполага се включително анцуг), а нейния мъж е в пъти по-впечатляващ
Аватар
m0n4eto

Мнениеот Lollipop » 01 Мар 2016, 10:07

m0n4eto написа:
Yarost написа:Влезнах в темата с идеята да видя дали тук някой беше сложил линка за оферта за устни от Скин Системс, защото никъде не ми излиза, но седя и се забавлявам с последните неща, които се обсъждат, хахаха - Права си е Ева Мендес, на фона на поддържан мъж като нейния, няма как да се чувства добре ако е неугледна. :lol:

бе точно ева мендес си е достатъчно поддържана, че и по анцунг и по каквото си иска да има опашка след нея. анджелина джоли пък нали беше казвала обратното, че вкъщи ходи възможно най-удобно и непретенциозно (предполага се включително анцуг), а нейния мъж е в пъти по-впечатляващ

Нали казват, че не дрехите правят човека. :) Има много жени, които са адски секси в анцуг, въпросът е според мен да няма косми, мазна коса и подобни, а жената да е чиста и спретната, независимо дори ако има и малко повърнато на рамото от бебето. А и държанието е много важно, не забравяйте да се целувате с половинките си. Имам една приятелка, която беше адски учудена, че се целуваме все още с мъжа ми - почти винаги когато минем един покрай друг, когато се посрещаме, когато се изпращаме. :)
Аватар
Lollipop

Мнениеот analizatorka » 01 Мар 2016, 10:34

Lollipop написа:
m0n4eto написа:

Нали казват, че не дрехите правят човека. :) Има много жени, които са адски секси в анцуг, въпросът е според мен да няма косми, мазна коса и подобни, а жената да е чиста и спретната, независимо дори ако има и малко повърнато на рамото от бебето. А и държанието е много важно, не забравяйте да се целувате с половинките си. Имам една приятелка, която беше адски учудена, че се целуваме все още с мъжа ми - почти винаги когато минем един покрай друг, когато се посрещаме, когато се изпращаме. :)

Като се замисля, малко са двойкитесред познатите ми, които се целуват. Уж най-лесното като жест пък все забравяно. Ами то от там се започва, от целувката. Нея като я забравяме какво отношение към другия поддържаме?
analizatorka

Мнениеот Lollipop » 01 Мар 2016, 10:41

analizatorka написа:Като се замисля, малко са двойкитесред познатите ми, които се целуват. Уж най-лесното като жест пък все забравяно. Ами то от там се започва, от целувката. Нея като я забравяме какво отношение към другия поддържаме?

Като стане навик целуването и не се прави по желание, то после дори е странно. Забелязала съм, че много двойки след около 15 години брак дори забравят секс да правят, а какво остава да се целуват. Спомням си колко неестествено ми беше да виждам родителите ми да се целуват, а да си призная - виждала съм ги веднъж, никаква интимност нямаше между тях. За мен това е по-опасното, така не се крепи двойка.
Аватар
Lollipop

Мнениеот nefertiti » 01 Мар 2016, 11:57

analizatorka написа:
m0n4eto написа:

Като се замисля, малко са двойкитесред познатите ми, които се целуват. Уж най-лесното като жест пък все забравяно. Ами то от там се започва, от целувката. Нея като я забравяме какво отношение към другия поддържаме?

Еми това пак зависи от предразполагането един към друг. И без да има проблеми в двойката, ако се разминават вкъщи без да се поглеждат право в очи, надали ще са на вълна да го правят с целувка.
nefertiti

Мнениеот m0n4eto » 01 Мар 2016, 12:51

ми то това малко като с анцунга. важното е да се отпращат правилните сигнали към съпруга за настроението. ако вместо с напукани устни си се грижиш да са във форма, в режим "целуваеми", надали ще устоява. то това важи двустранно де. един мъж с хубави устни също правят неустоим за такива помисли
Аватар
m0n4eto

Мнениеот Lili_pili » 01 Мар 2016, 12:53

m0n4eto написа:ми то това малко като с анцунга. важното е да се отпращат правилните сигнали към съпруга за настроението. ако вместо с напукани устни си се грижиш да са във форма, в режим "целуваеми", надали ще устоява. то това важи двустранно де. един мъж с хубави устни също правят неустоим за такива помисли

Не знам дали не е по-важен първо сигнала, да го почувства, пожелае, да е вътрешно, а не толкова външно желание да ги "мачкам" тея устни. :mrgreen:
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот annamaria » 01 Мар 2016, 16:05

сори, ама ако по цял ден му стоя по анцуг и му говоря само за детето,мислите ли че мъжа ще издържи на подобна комуникация? сто процента ще забелзвя другите жени пък после ела ме питайте как да съм отново жена в очите на съпруга си...
annamaria

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски