затова още на втория път казват '' искаш ли без,аз съм чист...''
попадала съм на такива един-двама,милите мислят си некви техни изкривени неща.

svetlozara написа:tinkerbell написа:На едно друго място в тема за изневярата, когато стана дума за здравословния риск за половинката, се натъкнах на реплика от страна на някакъв господин „да не би да са спряли презервативите от производство“!!! Направо ми идваше, ако може през екрана да се пресегна и да му извия... ухото (те нали също могат да се пречупват?! Човекът решава, че нахлузва един и шапка на тояга, няма рискове няма проблеми. Ей такъв тип сигурно ако не се опари, не би си променил отношението!!! Чудя се, освен безочливост, това от безотговорност ли е или просто ниска култура.
Добре де : от какво интимно не би те предпазил презерватива, стоя и си мисля, защо като си сложи презерватив да е не е "шапка на тояга"?
tinkerbell написа:svetlozara написа:tinkerbell написа:На едно друго място в тема за изневярата, когато стана дума за здравословния риск за половинката, се натъкнах на реплика от страна на някакъв господин „да не би да са спряли презервативите от производство“!!! Направо ми идваше, ако може през екрана да се пресегна и да му извия... ухото (те нали също могат да се пречупват?! Човекът решава, че нахлузва един и шапка на тояга, няма рискове няма проблеми. Ей такъв тип сигурно ако не се опари, не би си променил отношението!!! Чудя се, освен безочливост, това от безотговорност ли е или просто ниска култура.
Добре де : от какво интимно не би те предпазил презерватива, стоя и си мисля, защо като си сложи презерватив да е не е "шапка на тояга"?
Ами например НРV , някои видове докарват рак на шийката на матката. Не звучи весело да те излагат на такъв риск, без дори да знаеш. А онзи там си мисли, че един презерватив в джоба, дето я сложи, я не..
Andrey написа:Презерватива не пази ли от HPV?той по въздушнокапков път ли заразява?
tinkerbell написа:Andrey написа:Презерватива не пази ли от HPV?той по въздушнокапков път ли заразява?
дори и да се ползва презерватив, може и от контакта кожа в кожа около гениталната област да се предаде
tinkerbell написа:Andrey написа:Презерватива не пази ли от HPV?той по въздушнокапков път ли заразява?
дори и да се ползва презерватив, може и от контакта кожа в кожа около гениталната област да се предаде
Mon_ton написа:tinkerbell написа:Andrey написа:Презерватива не пази ли от HPV?той по въздушнокапков път ли заразява?
Блякз! не знаех, че е толкова лесно преносим! Мислих, че презерватива спасява положението, но все пак има много случаи при които няма симптоми, особено при мъжете, как ще знаят, за да предпазят жената?
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта