Купувате ли дрехи втора ръка за децата си?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Купувате ли дрехи втора ръка за децата си?

Мнениеот Ginger » 27 Ное 2015, 13:10

svetlozara написа:
Kremiliya написа:
svetlozara написа:Не ви ли е по-готино, когато детето си носи нови дрешки, купени специално за него?

Разбира се, че е по-приятно, но някои хора не отдават голямо зн ачение на дрехите и не се впечатляват, че са втора употреба.

Да, всеки е различен, някои търсят повече новото и вярват, че то е по-специално, други го правят от гнус, трети не могат да си наресат нещо от 2-рата ръка. Лошо няма, въпрос на вкусове и светоусещане :)

Аз не мога да си представя, че ще видя някакъв мега як пуловер, да кажем, но няма да си го взема, само защото някой друг го е обличал - абсурд, плюс, че със сигурност ще е на готина цена!
Ginger

Мнениеот fawla » 10 Мар 2016, 16:28

Не виждам лошо и защо на сила едва ли не че пропускаш големия шанс трябва да купиш нещо старо, въпрос на желание! Може и да не ти е в стила и никой не би следвало да те съди за това.
Аватар
fawla

Мнениеот analizatorka » 10 Мар 2016, 16:31

Намирам уникални дрехи за 4-годишната ми дъщеря, които са евтини, не са носени и са страхотни. Имам вроден талант да се ровя сред тези магазини и да откривам добри попадения.
analizatorka

Мнениеот asdddwww » 10 Мар 2016, 17:20

Чак се учудвам как имат хората нерви да ровят по такива места, на мен не мие приятно, предпочитам онлайн покупките, избирам и поръчвам, не си губя времето в спарен магазин да ровя като гламав.
Аватар
asdddwww

Мнениеот balsam » 11 Мар 2016, 11:40

asdddwww написа:Чак се учудвам как имат хората нерви да ровят по такива места, на мен не мие приятно, предпочитам онлайн покупките, избирам и поръчвам, не си губя времето в спарен магазин да ровя като гламав.

Да, спестяваш си ръчното ровене и миризмата, но ако и там са втора употреба, би ли си взел/а? Или ако са некоректни и не са обявили, че дрехите са секънт хенд?
balsam

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси