Купувате ли дрехи втора ръка за децата си?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Купувате ли дрехи втора ръка за децата си?

Мнениеот BeenieGal » 02 Ное 2015, 17:16

Snejna написа:
m.vulev написа:
Rali_hr написа:5 пъти си прочетох предишното мнение и не видях да съм казала, че купувам дънки на детето си за 100+лв, нито маратонки за 160. Разликата между нови дрехи и втора употреба не знаех, че е в марките Адидас и Найк. :mrgreen: Ако за теб дрехи на нормални цени са втора употреба, то значи сме фрашкани с тях цялото семейство. :mrgreen:

Е, това с дрехите втора ръка е много гнусно, не го намирам за необходимо, има достатъчно евтини варианти за детски дрешки, ама чак пък втора ръка...

Правилно и аз мисля, че по-добре да е ново, макар и да не е дънки от 60лв.!

Аз не страдам от такива предразсъдъци, както за себе си купувам и скъпи дрехи и от килата, то не виждам причина и на детето ми да не взимам от там, при положение, че си ги пера, гладя и т.н. преди да му ги облека :!:
Аватар
BeenieGal

Мнениеот Rali_hr » 11 Ное 2015, 15:41

BeenieGal написа:Аз не страдам от такива предразсъдъци, както за себе си купувам и скъпи дрехи и от килата, то не виждам причина и на детето ми да не взимам от там, при положение, че си ги пера, гладя и т.н. преди да му ги облека :!:

Аз не страдам от предрасъдъци, просто ме е гнус да нося стари дрехи от хора, които не познавам, а и както и да ги гледаш винаги им личи, че са носени и че са захабени. А има толкова изгодни нови дрешки. Разбира се всеки си има мнение :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот svetlozara » 11 Ное 2015, 17:09

Не ви ли е по-готино, когато детето си носи нови дрешки, купени специално за него?
svetlozara

Мнениеот Kremiliya » 12 Ное 2015, 17:07

svetlozara написа:Не ви ли е по-готино, когато детето си носи нови дрешки, купени специално за него?

Разбира се, че е по-приятно, но някои хора не отдават голямо зн ачение на дрехите и не се впечатляват, че са втора употреба.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Mon_ton » 12 Ное 2015, 17:13

Аз на малката като се роди исках всичко да ѝ е ново, въпреки че имаше от къде да вземем дрехи, мисля че е хубаво да си имаш свои неща с твоята собствена енергия.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот magda » 13 Ное 2015, 13:56

Mon_ton написа:Аз на малката като се роди исках всичко да ѝ е ново, въпреки че имаше от къде да вземем дрехи, мисля че е хубаво да си имаш свои неща с твоята собствена енергия.

А енергията на планетата, която е в своя край???
magda

Мнениеот Mon_ton » 26 Ное 2015, 15:12

magda написа:
Mon_ton написа:Аз на малката като се роди исках всичко да ѝ е ново, въпреки че имаше от къде да вземем дрехи, мисля че е хубаво да си имаш свои неща с твоята собствена енергия.

айде, глупости. значи според теб е супер ад се носят стари дрехи, щото енергията на света била на свършване, моля ти се не говори глупости ;)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот red_eyes » 26 Ное 2015, 16:04

Mon_ton написа:
magda написа:

айде, глупости. значи според теб е супер ад се носят стари дрехи, щото енергията на света била на свършване, моля ти се не говори глупости ;)

То и това с чуждата енергия е глупост, амаа... :rolling:
Аватар
red_eyes

Мнениеот Jully » 26 Ное 2015, 17:14

Че е глупост, глупост е. :lol: Но общо взето е добре децата да носят това, което им дават родителите без да мрънкат. :) А вече кой какво избира - няма голямо значение.
Аватар
Jully

Мнениеот svetlozara » 27 Ное 2015, 11:37

Kremiliya написа:
svetlozara написа:Не ви ли е по-готино, когато детето си носи нови дрешки, купени специално за него?

Разбира се, че е по-приятно, но някои хора не отдават голямо зн ачение на дрехите и не се впечатляват, че са втора употреба.

Да, всеки е различен, някои търсят повече новото и вярват, че то е по-специално, други го правят от гнус, трети не могат да си наресат нещо от 2-рата ръка. Лошо няма, въпрос на вкусове и светоусещане :)
svetlozara

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси