Купувате ли дрехи втора ръка за децата си?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Купувате ли дрехи втора ръка за децата си?

Мнениеот silver933 » 09 Фев 2015, 12:39

Не, макар че съм чувал, че някои магазини се зареждат като минат през втората употреба, често имало дрехи с етикетите. :roll:
Аватар
silver933

Мнениеот Snejna » 19 Окт 2015, 16:06

silver933 написа:Не, макар че съм чувал, че някои магазини се зареждат като минат през втората употреба, често имало дрехи с етикетите. :roll:

да, сериозна и честа практика, така че може и да си купувал без да знаеш.
Аватар
Snejna

Мнениеот puhcheto » 19 Окт 2015, 16:32

Snejna написа:
silver933 написа:Не, макар че съм чувал, че някои магазини се зареждат като минат през втората употреба, често имало дрехи с етикетите. :roll:

да, сериозна и честа практика, така че може и да си купувал без да знаеш.

Ама какъв е проблемът, след като си се изпере тази дрешка, то тя си става за носене, за децата трябва предполагам да е на по-висока температура и изгладена, но това не означава, че не може, плюс, че така растат децата, че няма смисъл да се купуват чисто нови да тези цени!
Аватар
puhcheto

Мнениеот Rali_hr » 20 Окт 2015, 10:42

Е, как бе :) То ако за детето си не намираш смисъл да купиш нови дрехи, то за кого. А и не растат толкова бързо и са далеч по-активни от нас и хич не мислят за здравето на дрехите си, така че дори и да не ги израсло, то в повечето случаи след 4-тия месец приличат на 10-та употреба. :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот mihaella » 20 Окт 2015, 11:05

Rali_hr написа:Е, как бе :) То ако за детето си не намираш смисъл да купиш нови дрехи, то за кого. А и не растат толкова бързо и са далеч по-активни от нас и хич не мислят за здравето на дрехите си, така че дори и да не ги израсло, то в повечето случаи след 4-тия месец приличат на 10-та употреба. :mrgreen:

Това означава ли, че купуваш на децата си дрешки тип Найк и Адидас, тъй като за детето трябва да е най-хубавото или нищо?!
mihaella

Мнениеот qwerryyy » 20 Окт 2015, 13:41

Нови дрехи само Найк и Адидас ли означават? :) Ако е така аз никога няма да имам нови :lol: :lol: :lol:
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Rali_hr » 20 Окт 2015, 13:44

mihaella написа:
Rali_hr написа:Е, как бе :) То ако за детето си не намираш смисъл да купиш нови дрехи, то за кого. А и не растат толкова бързо и са далеч по-активни от нас и хич не мислят за здравето на дрехите си, така че дори и да не ги израсло, то в повечето случаи след 4-тия месец приличат на 10-та употреба. :mrgreen:

Това означава ли, че купуваш на децата си дрешки тип Найк и Адидас, тъй като за детето трябва да е най-хубавото или нищо?!

5 пъти си прочетох предишното мнение и не видях да съм казала, че купувам дънки на детето си за 100+лв, нито маратонки за 160. Разликата между нови дрехи и втора употреба не знаех, че е в марките Адидас и Найк. :mrgreen: Ако за теб дрехи на нормални цени са втора употреба, то значи сме фрашкани с тях цялото семейство. :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот m.vulev » 20 Окт 2015, 16:17

Rali_hr написа:
mihaella написа:Това означава ли, че купуваш на децата си дрешки тип Найк и Адидас, тъй като за детето трябва да е най-хубавото или нищо?!

5 пъти си прочетох предишното мнение и не видях да съм казала, че купувам дънки на детето си за 100+лв, нито маратонки за 160. Разликата между нови дрехи и втора употреба не знаех, че е в марките Адидас и Найк. :mrgreen: Ако за теб дрехи на нормални цени са втора употреба, то значи сме фрашкани с тях цялото семейство. :mrgreen:

Е, това с дрехите втора ръка е много гнусно, не го намирам за необходимо, има достатъчно евтини варианти за детски дрешки, ама чак пък втора ръка...
m.vulev

Мнениеот Slavena » 26 Окт 2015, 11:37

на мен не ми пречи, на малкия всички дрехи са 2-ра употреба, купавам му нови само за рождения ден :) без друго ги смила за отррицателно време
Slavena

Мнениеот Snejna » 02 Ное 2015, 16:55

m.vulev написа:
Rali_hr написа:
mihaella написа:Това означава ли, че купуваш на децата си дрешки тип Найк и Адидас, тъй като за детето трябва да е най-хубавото или нищо?!

Е, това с дрехите втора ръка е много гнусно, не го намирам за необходимо, има достатъчно евтини варианти за детски дрешки, ама чак пък втора ръка...

Правилно и аз мисля, че по-добре да е ново, макар и да не е дънки от 60лв.!
Аватар
Snejna

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси