silver933 написа:Не, макар че съм чувал, че някои магазини се зареждат като минат през втората употреба, често имало дрехи с етикетите.
Snejna написа:silver933 написа:Не, макар че съм чувал, че някои магазини се зареждат като минат през втората употреба, често имало дрехи с етикетите.
да, сериозна и честа практика, така че може и да си купувал без да знаеш.
Rali_hr написа:Е, как беТо ако за детето си не намираш смисъл да купиш нови дрехи, то за кого. А и не растат толкова бързо и са далеч по-активни от нас и хич не мислят за здравето на дрехите си, така че дори и да не ги израсло, то в повечето случаи след 4-тия месец приличат на 10-та употреба.
mihaella написа:Rali_hr написа:Е, как беТо ако за детето си не намираш смисъл да купиш нови дрехи, то за кого. А и не растат толкова бързо и са далеч по-активни от нас и хич не мислят за здравето на дрехите си, така че дори и да не ги израсло, то в повечето случаи след 4-тия месец приличат на 10-та употреба.
Това означава ли, че купуваш на децата си дрешки тип Найк и Адидас, тъй като за детето трябва да е най-хубавото или нищо?!
Rali_hr написа:mihaella написа:Това означава ли, че купуваш на децата си дрешки тип Найк и Адидас, тъй като за детето трябва да е най-хубавото или нищо?!
5 пъти си прочетох предишното мнение и не видях да съм казала, че купувам дънки на детето си за 100+лв, нито маратонки за 160. Разликата между нови дрехи и втора употреба не знаех, че е в марките Адидас и Найк.Ако за теб дрехи на нормални цени са втора употреба, то значи сме фрашкани с тях цялото семейство.
m.vulev написа:Rali_hr написа:mihaella написа:Това означава ли, че купуваш на децата си дрешки тип Найк и Адидас, тъй като за детето трябва да е най-хубавото или нищо?!
5 пъти си прочетох предишното мнение и не видях да съм казала, че купувам дънки на детето си за 100+лв, нито маратонки за 160. Разликата между нови дрехи и втора употреба не знаех, че е в марките Адидас и Найк.Ако за теб дрехи на нормални цени са втора употреба, то значи сме фрашкани с тях цялото семейство.
Е, това с дрехите втора ръка е много гнусно, не го намирам за необходимо, има достатъчно евтини варианти за детски дрешки, ама чак пък втора ръка...
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта