Купувате ли дрехи втора ръка за децата си?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Купувате ли дрехи втора ръка за децата си?

Мнениеот MollyDolly » 19 Май 2014, 14:05

Често купувам на децата, а и не само дрехи втора ръка и не виждам абсолютни нищо нередно в това. Естествено, че често се намират майки да ме съдят – как може, друго дете го е носило, кой знае къде е било, :shock: ще кажеш, че го обличам детето още в магазина и така си тръгваме! :mrgreen:

Не сме с кой знае колко ограничен бюджет, но не смятам, че трябва да купувам нови и нови дрехи при положение, че има качествени, маркови, почти нови в магазините за дрехи втора ръка :!: , а що се отнася от хигиенична гледна точка е напълно достатъчно изпирането и съответно гладеното, за дезинфекция, според мен!

Вие купувате ли дрехи втора ръка за децата си? Ако е не отговорът – от какви съображения не го правите? И какво никога не купувате от тези магазини?
MollyDolly

Re: Купувате ли дрехи втора ръка за децата си?

Мнениеот Мади Ранчева » 19 Май 2014, 14:10

Естествено бельо не бих купила, нито лично, нито спално, а да и аз често купувам за децата от магазините втора ръка, понякога се намират в пъти по-добри попадения, от колкото в редовните ;) ;) ;)
Мади Ранчева

Мнениеот Bambaa » 19 Май 2014, 14:38

Ако имах деца, да, щях да им купувам, стига да умееш да се ровиш качествено, може да сполучиш на невероятни неща, за съвсем никакви пари. Една приятелка е намерила марково ски якенце за дъщеря си за скромната сума от 2 лева, защо да не купуваш?!
Аватар
Bambaa

Мнениеот Pipilota » 18 Ное 2014, 16:09

Не ги харесвам тези магазини изобщо, нищо не съм вземала от такъв магазин нито за мен,нито за детето ми, много ми се вижда мърляво сякаш, но съм виждала хора,които наистина правят добри попадения в такива магазини.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Anka » 26 Ное 2014, 15:59

Нямам деца, но не бих купила, аз за себе си не купувам, а какво остава за децата ми!
Аватар
Anka

Мнениеот Burborino » 26 Ное 2014, 19:11

Деца нямам все още, но за себе си купувам. Съгласна съм, че стига човек да се порови може да си намери големи съкровища. Последно си купих вълнено палто до под коляното без никакви забележки за 3-4 лева.
Бих купувала някой ден и за децата си ако попадна на хубави неща :)
What's it got in its nasty little pocketses, eh, my precious?
Аватар
Burborino

Мнениеот Elica » 27 Ное 2014, 16:18

Не знам, според мен не са чак пък толкова изгодни. Последно си купих шал за 5лв, а после видях нови шалове на същата цена :roll:
Аватар
Elica

Мнениеот Kremiliya » 28 Ное 2014, 17:14

Не, не вземам, предпочитам да му е ново, гнусно ми е сякаш! :roll:
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Snejna » 10 Дек 2014, 14:37

Не купувам, предпочитам да бъде ново. Знам, че се дезинфекцират и т.н. но все пак ми е неприятно да вземам неща втора употреба, особено за детето си.
Аватар
Snejna

Мнениеот S_Milenska » 07 Яну 2015, 10:45

Може да има и много скъпи и качествени марки, но не - не купувам изобщо такива дрехи, предпочитам наистина да бъдат нови. :)
Аватар
S_Milenska

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси