Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Купувате ли дрехи втора ръка за децата си?

19 Май 2014, 14:05

Често купувам на децата, а и не само дрехи втора ръка и не виждам абсолютни нищо нередно в това. Естествено, че често се намират майки да ме съдят – как може, друго дете го е носило, кой знае къде е било, :shock: ще кажеш, че го обличам детето още в магазина и така си тръгваме! :mrgreen:

Не сме с кой знае колко ограничен бюджет, но не смятам, че трябва да купувам нови и нови дрехи при положение, че има качествени, маркови, почти нови в магазините за дрехи втора ръка :!: , а що се отнася от хигиенична гледна точка е напълно достатъчно изпирането и съответно гладеното, за дезинфекция, според мен!

Вие купувате ли дрехи втора ръка за децата си? Ако е не отговорът – от какви съображения не го правите? И какво никога не купувате от тези магазини?

Re: Купувате ли дрехи втора ръка за децата си?

19 Май 2014, 14:10

Естествено бельо не бих купила, нито лично, нито спално, а да и аз често купувам за децата от магазините втора ръка, понякога се намират в пъти по-добри попадения, от колкото в редовните ;) ;) ;)

19 Май 2014, 14:38

Ако имах деца, да, щях да им купувам, стига да умееш да се ровиш качествено, може да сполучиш на невероятни неща, за съвсем никакви пари. Една приятелка е намерила марково ски якенце за дъщеря си за скромната сума от 2 лева, защо да не купуваш?!

18 Ное 2014, 16:09

Не ги харесвам тези магазини изобщо, нищо не съм вземала от такъв магазин нито за мен,нито за детето ми, много ми се вижда мърляво сякаш, но съм виждала хора,които наистина правят добри попадения в такива магазини.

26 Ное 2014, 15:59

Нямам деца, но не бих купила, аз за себе си не купувам, а какво остава за децата ми!

26 Ное 2014, 19:11

Деца нямам все още, но за себе си купувам. Съгласна съм, че стига човек да се порови може да си намери големи съкровища. Последно си купих вълнено палто до под коляното без никакви забележки за 3-4 лева.
Бих купувала някой ден и за децата си ако попадна на хубави неща :)

27 Ное 2014, 16:18

Не знам, според мен не са чак пък толкова изгодни. Последно си купих шал за 5лв, а после видях нови шалове на същата цена :roll:

28 Ное 2014, 17:14

Не, не вземам, предпочитам да му е ново, гнусно ми е сякаш! :roll:

10 Дек 2014, 14:37

Не купувам, предпочитам да бъде ново. Знам, че се дезинфекцират и т.н. но все пак ми е неприятно да вземам неща втора употреба, особено за детето си.

07 Яну 2015, 10:45

Може да има и много скъпи и качествени марки, но не - не купувам изобщо такива дрехи, предпочитам наистина да бъдат нови. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4