Искам да се отърва от малолетната снаха

Re: Искам да се отърва от малолетната снаха

Мнениеот rose_92 » 12 Мар 2016, 01:46

rabotnata pchela написа:Абе не е така, ти правиш всичко възможно това дете да има нормален живот и да успее и най-накрая с цялата си наглост ще тръгне след няква повлекана. Оставяш го да се спазсява след 12 клас, като е толкова влюбен, после като му опре яйцето до г*зъ да дойде да се сеща! Нечестно е спрямо родителите! :mad:

Защо момичето да е повлекана? Момчето като че ли е светец..Имам чувството, че всички мъжки майки имат такова мнение за снахите си/приятелките на синовете си и която и да е, ако ще и най-доброто момиче на света, все ще й намерят кусури и няма да я искат без значение дали синът им е на 17, 27 или 37..За мен това е чист егоизъм и майчина ревност. Оставете децата да си живеят живота щом се обичат..Като че ли вие не сте били на тези години и не сте се влюбвали.
rose_92

Мнениеот Snejna » 12 Мар 2016, 11:36

Аз съм се влюбвала разбира се на тези години. Даже си спомням ясно, че когато аз бях на 15 и още ми беше все тая, гаджето ми беше в 11 клас. Подкрепях го изключително много, за да учи и да успее в живота, не му предлагах само да се въргаляме в чаршафите и да теглим по една нашенска на всички наоколо, понеже живота в лесен - айфон от мама и секс с който падне. Имам дъщеря на 10 години и не бих позволила да проваля живота на някой, или собствения си, защото била влюбена. Едно е да си влюбен, съвсем друго безотговорен!
Аватар
Snejna

Мнениеот Alex_mor » 23 Мар 2016, 12:58

Тва сега вече са откачени истории. Всеки сам си кове съдбата, а и вече всеки идиот го вземат в университет, така че спокойно ще може да изчакаш да се находи и да си мисли за великия любовен живот. :)
Alex_mor

Мнениеот zagrijena » 23 Мар 2016, 14:40

То лесно се говори така отстрани, но нещата се променят, ако твоята къща гори! :grin: Трудно се изтрайва да не се намесиш, когато знаеш, че става въпрос за детето ти.
zagrijena

Мнениеот kauda » 23 Мар 2016, 15:48

zagrijena написа:То лесно се говори така отстрани, но нещата се променят, ако твоята къща гори! :grin: Трудно се изтрайва да не се намесиш, когато знаеш, че става въпрос за детето ти.

Няма какво да се направи, децата растат и имат своите преживявания и желания и е трудно да ги спреш и да се справиш с тях.
Аватар
kauda

Мнениеот klara » 24 Мар 2016, 13:36

Човек не знае какъв ще му е късмета, може пък с това момиче да изградят хубав живот заедно. Ще стане това, което е писано :razz: .
klara

Мнениеот rabotnata pchela » 10 Юни 2016, 11:47

klara написа:Човек не знае какъв ще му е късмета, може пък с това момиче да изградят хубав живот заедно. Ще стане това, което е писано :razz: .

Но пък няма да е никак умен и разумен живот. Просто днешните младежи живеят с мисълта, че имат всичко и че пари се изкарват лесно. Ей така и бам = хилядарка. :) Само че никак не е лесно..
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот irka » 10 Юни 2016, 12:15

Това, че са млади и се свързват толкова рано, не означава, че ще живеят в мизерия и ще имат трагичен живот. Да, в началото ще им е трудно и тежко, но след години може да успеят да изградят доходоносен бизнес, да постигнат много неща именно защото са заедно и са работили това да стане. От тях си зависи.
irka

Предишна

Назад към Приказки по женски