Козметични терапии против стареене

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Козметични терапии против стареене

Мнениеот Gorica23 » 07 Яну 2016, 16:30

Snejna написа:
Alexandrina написа:момичета,много ви благодаря за препоръките и подкрепата. няма да съм поредната напомпана силиконка,а имам нужда.живот и здраве ще споделя отзивите си след това.

Надявам се всичко да мине добре, успех с възстановяването! Аз да ти призная любопитна съм за снимка, имам позната със силикон и изглежда абсурдно.

Със силикона трябва много да се внимава да не се присрастиш, че може да се изгуби мярката. Имам познати, на които им седи много добре, видях ги по бански на морето. На едната ако не ми бяха казали, нямаше да разбера, че са изкуствени! :)
Gorica23

Мнениеот Malina » 07 Яну 2016, 17:26

Аз да си призная не съм виждала, освен на разни звезди по телевизията, но на живо и на снимка са две различни неща. :) Не е ли нормално, преди да пристъпиш к ъм това да видиш на живо, да пипнеш и т.н., или как се процедира?
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот annamaria » 08 Яну 2016, 12:32

доколкото знам на пипане е доста твърд. стои добре, но ако мъжа иска да го пипне,да не се разочарова, защото стои твърде кораво,няма я мекотата на естествените големи гърди. :smile: . но така ил иначе мъжете си обичат гърди и силикона ги кефи по някакъв начин. на мен също ми харесва стига да стои добре и да е в мярка.
annamaria

Мнениеот Kaya » 08 Яну 2016, 13:48

Не съм пипала и аз, но сигурно е много особено и странно, важното е както каза по-нагоре Горица да не става някакво пристрастяване, че тогава лошо..
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Pacienti » 08 Яну 2016, 15:33

Пристрастяването според мен е проблем при повечето разкрасителни процедури и е много важно на какъв лекар ще попаднеш. :!:
Pacienti

Мнениеот Gorica23 » 08 Яну 2016, 17:11

Pacienti написа:Пристрастяването според мен е проблем при повечето разкрасителни процедури и е много важно на какъв лекар ще попаднеш. :!:

Е, кой ще откаже, накрая всички слагат каквото иска клиента и взимат парите, в края на краищата това е и бизнес. :)
Gorica23

Мнениеот annamaria » 11 Яну 2016, 15:41

любопитна съм да разбера какво става с Alexandrina. какво стана със силикона?
annamaria

Мнениеот annamaria » 12 Яну 2016, 16:13

нали тя щеше да си прави. тази промоция от Скин Системс дали е още валидна?
annamaria

Мнениеот nefertiti » 25 Мар 2016, 16:02

annamaria написа:нали тя щеше да си прави. тази промоция от Скин Системс дали е още валидна?

Това за поставяне на силикон, като една от грижите против стареене, предполагам е свързано с преборване на ефектите от години+гравитация?
nefertiti

Мнениеот fairy » 25 Мар 2016, 16:16

nefertiti написа:
annamaria написа:нали тя щеше да си прави. тази промоция от Скин Системс дали е още валидна?

Това за поставяне на силикон, като една от грижите против стареене, предполагам е свързано с преборване на ефектите от години+гравитация?

Момичето може да няма още този проблем, а да си слага за разкрасяване.
fairy

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим