Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот Gorica23 » 18 Мар 2016, 17:05

Neven498 написа:
rabotnata pchela написа:Ех, че сте палави. При моята гинеколожка почти нищо не си казваме, говорим си за хлапето и се питаме кога ще имаме друго. :lol:

Ми с тези теми, дето сме ги подхванали, човек наистина почва да се замисля при него дали би могло нещо да изкочи- къде по невнимание, къде от незнание. И то без дори да палавее :lol:
Между другото, вие на колко време си правите профилактичен преглед или тест, без да сте имали съзнателни рискови моменти?

Може за луда да ме сметнете, но аз на 6 месеца си пускам изследвания, а на прегледи ходя веднъж годишно. :!:
Gorica23

Мнениеот qwerryyy » 18 Мар 2016, 17:11

Gorica23 написа:
Neven498 написа:
rabotnata pchela написа:Ех, че сте палави. При моята гинеколожка почти нищо не си казваме, говорим си за хлапето и се питаме кога ще имаме друго. :lol:

Ми с тези теми, дето сме ги подхванали, човек наистина почва да се замисля при него дали би могло нещо да изкочи- къде по невнимание, къде от незнание. И то без дори да палавее :lol:
Между другото, вие на колко време си правите профилактичен преглед или тест, без да сте имали съзнателни рискови моменти?

Може за луда да ме сметнете, но аз на 6 месеца си пускам изследвания, а на прегледи ходя веднъж годишно. :!:

Направо така, аз ходя веднъж на 1-2 години. :) Не се втилясвам много много. ;)
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Neven498 » 21 Мар 2016, 11:12

А случвало ли ви се е да ви открият при профилактичен преглед, че сте лепнали нещо, за което не сте имали причина да подозирате?
Аватар
Neven498

Мнениеот penelopa » 21 Мар 2016, 11:42

tinkerbell написа:

Къде си ги правите , при участъковите ли?

Аз си взимам направление от личната лекарка и отивам при гинеколога, при който ходя от години. Той мия взима и я праща на лабораторията , ск оято работи.
penelopa

Мнениеот Neven498 » 24 Мар 2016, 13:08

penelopa написа:
tinkerbell написа:

Къде си ги правите , при участъковите ли?

Аз си взимам направление от личната лекарка и отивам при гинеколога, при който ходя от години. Той мия взима и я праща на лабораторията , ск оято работи.

То гинеколога хубаво, ама за нещата, които си говорим тук, най-добре при венеролога.
Аватар
Neven498

Мнениеот Pacienti » 24 Мар 2016, 16:57

tinkerbell написа:Къде си ги правите , при участъковите ли?

На мен ми е много удобно при кожната, тя е дерматолог - венеролог, спестява ми време и пари.
Pacienti

Мнениеот Gold » 24 Мар 2016, 17:56

Pacienti написа:

На мен ми е много удобно при кожната, тя е дерматолог - венеролог, спестява ми време и пари.

Как ти ги спестява, нали после трябва да се разнасяш ти за изследванията до лаборатории напред-назад. Не ти ли излиза точно обратното, по-скъпо и по-бавно?
Gold

Мнениеот iwoni » 31 Мар 2016, 09:09

Gold написа:
Pacienti написа:

Как ти ги спестява, нали после трябва да се разнасяш ти за изследванията до лаборатории напред-назад. Не ти ли излиза точно обратното, по-скъпо и по-бавно?

Не излиза ли едно и също, независимо при кой ходиш? Като ходя при моята гинеколожка, аз си разнасям цитонамазката до лабораторията, взимам си я. Все тая.
iwoni

Мнениеот Pacienti » 01 Апр 2016, 16:14

Gold написа:
Pacienti написа:

iwoni написа:Не излиза ли едно и също, независимо при кой ходиш? Като ходя при моята гинеколожка, аз си разнасям цитонамазката до лабораторията, взимам си я. Все тая.

За мен не е все тая, докторката се занимава с лабораториите, това не се таксува допълнително, имам си електронно здравно досие, където се нанася всичко, прегледи, изследвания, лечение и др.
Това са цените за изсладвания:
http://www.drkaliasheva.com/izsledvania
Pacienti

Мнениеот pravilno » 04 Апр 2016, 09:41

Това звучи добре, щом тя се занимава с всичко. Наистина е по-удобно, а не ти да тичаш насам-натам. Само при нея ли имаш електронно досие?
pravilno

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология