Най-нестандартните места за правене на секс

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Кое е най-смущаващото нещо, според вас, което може да ви се случи по време на секс?

Мнениеот rabotnata pchela » 27 Яну 2016, 18:12

fairy написа:Много ми е неприятно и смущаващо, ако усетя някаква неприятна миризма, но нямам предвид от газове :oops:

Бляк, това пък как го измисли, представям си някаква ужаааасна мириззз.. :) И да не се залъгваме, тя не винаги е от жената, както се опитва все да ни се припише!
Аватар
rabotnata pchela

Re: Кое е най-смущаващото нещо, според вас, което може да ви се случи по време на секс?

Мнениеот pavleta » 28 Яну 2016, 13:09

rabotnata pchela написа:
fairy написа:Много ми е неприятно и смущаващо, ако усетя някаква неприятна миризма, но нямам предвид от газове :oops:

Бляк, това пък как го измисли, представям си някаква ужаааасна мириззз.. :) И да не се залъгваме, тя не винаги е от жената, както се опитва все да ни се припише!

Голям конфуз! Бегом в банята, ама дали ще те чака някой :grin:
pavleta

Re: Случвало ли ви се е да ви хванат докато правите секс?

Мнениеот mamina » 26 Фев 2016, 16:31

Да ме хванат не, но един път доста шумнички бяхме и в съседната стая сигурно доста са ни обсъждали :mrgreen: .
mamina

Re: Правили ли сте секс в офиса???

Мнениеот Ваня Стойчева » 15 Мар 2016, 11:44

kauda написа:Само в офиса още не съм правила секс, но съм правила в университета в тоалетните :lol: :lol: :lol: :lol:

Лелее. :) Сега ако кажеш, че е било и с някой преподавател ще ти стане историята като за филм. :lol:
Аватар
Ваня Стойчева

Re: Правили ли сте секс в офиса???

Мнениеот black » 15 Мар 2016, 12:50

Локумът написа:
S_Milenska написа:Еее, няма ли няой да се похвали с някоя пикантна история! Винаги съм се чудила, ако правите секс в офиса, правите ли после и в къщи? :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: Е, разбира се, не е редно и домашния партньор да разбира, че си веем байряка на друго място, естествено, че и прайм секс и вкъщи. Все пак всичко е част от работния процес, бива ли да разваляме семейството, заради едната работа? :mrgreen:

Абе сигурно доста ще се поозориш, но не трябва да се сеят съмнения :mrgreen:
black

Мнениеот rabotnata pchela » 16 Мар 2016, 13:34

mamina написа:Да ме хванат не, но един път доста шумнички бяхме и в съседната стая сигурно доста са ни обсъждали :mrgreen: .

А кой е бил в съседната стая, ако са били комшии да са живи и здрави, ама ако са били роднини доста конфузно. :) Предпочитам да бяха влезнали в стаята да ме хванат, отколкото да ни слушат през цялото време... :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот roksana » 17 Мар 2016, 16:20

rabotnata pchela написа:
mamina написа:Да ме хванат не, но един път доста шумнички бяхме и в съседната стая сигурно доста са ни обсъждали :mrgreen: .

А кой е бил в съседната стая, ако са били комшии да са живи и здрави, ама ако са били роднини доста конфузно. :) Предпочитам да бяха влезнали в стаята да ме хванат, отколкото да ни слушат през цялото време... :mrgreen:

Хич не ми пука ако ме слушат комшиите, но с роднините е друга работата! Наистина е конфузно да те слушат, там не бих посмяла. :grin:
roksana

Мнениеот Локумът » 08 Апр 2016, 16:36

Да бе и комшиите ако те слушат да виеш като вълчица на пролет, ще е странно! :) Затова е по-добре малко по-тихичко, пък и мисля, че мъежте често разбираме, че преигравате. То викове, то крясъци, ай моля ви се.
Аватар
Локумът

Мнениеот pravilno » 08 Апр 2016, 16:52

Локумът написа:Да бе и комшиите ако те слушат да виеш като вълчица на пролет, ще е странно! :) Затова е по-добре малко по-тихичко, пък и мисля, че мъежте често разбираме, че преигравате. То викове, то крясъци, ай моля ви се.

Който прекалява много с викането, значи не му е чиста работата :mrgreen: . Такива явно с виковете замаскират, че не ги кефи секса и подканят мъжа да приключи по-бързо сигурно :mrgreen: . Мъжете дали ги разобличават такива или се кефят какви звуци изкарват от жената :lol: ?
pravilno

Мнениеот Snejna » 10 Апр 2016, 15:41

Мъжете обичат жената да е по-шумна, но не знам в кой момент шумът преминава в преиграване и дали тогава мъжете не се чувстват по-некомфортно? Аз бих се притеснила, ако партньора ми започне да преиграва сексуални възкликания :)
Аватар
Snejna

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже