mihaella написа:Мм тази вечер тъкмо се чудех какво да готвя... ще направя една такава салатка със сухари - чудничко![]()
Anka написа:mihaella написа:Мм тази вечер тъкмо се чудех какво да готвя... ще направя една такава салатка със сухари - чудничко![]()
Много вкусно става, особено ако сложиш и малко кисели краставички :)
Mon_ton написа:Аз направих скоро салата, като използвах белтъците за лодки, които напълних. Пълнежа беше от ситно нарязана шунка, жълтъка, малко майонеза и малко горчица. Слагаш в пош и пълниш кошничките. Отгоре за разкош сложих малко див лук :)
qwerryyy написа:На мен ми харесват яйцата в комбинация с рулца от раци също и разбира се майонеза, доста им подхожда ;)
mix_twix написа:qwerryyy написа:На мен ми харесват яйцата в комбинация с рулца от раци също и разбира се майонеза, доста им подхожда ;)
Като цяло на яйцата им подхожда доста майонезата, факт. :) Аз обичам с горчица и майонеза, с рулца от раци, с пилешко и царевица също стават добре. :)
Pipilota написа:Много обичам яйца и покрай Великден се "родих" направо. :) Всякакви ги правя, и ги пюрирам с майонеза, и си правя сос с жълтъците и горчица, с който пълня белтъците, понякога слагам шунка, друг път не. :) Изобщо разнообразие има голямо. :)
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта