Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Ще ми дадете ли идеи за яйчени салати?

21 Дек 2015, 17:40

Мм тази вечер тъкмо се чудех какво да готвя... ще направя една такава салатка със сухари - чудничко :smile: :smile:

22 Дек 2015, 14:17

mihaella написа:Мм тази вечер тъкмо се чудех какво да готвя... ще направя една такава салатка със сухари - чудничко :smile: :smile:

Много вкусно става, особено ако сложиш и малко кисели краставички :)

22 Дек 2015, 16:13

Anka написа:
mihaella написа:Мм тази вечер тъкмо се чудех какво да готвя... ще направя една такава салатка със сухари - чудничко :smile: :smile:

Много вкусно става, особено ако сложиш и малко кисели краставички :)

То е задължително, като се добави и някакво сирене - чудничко!

12 Яну 2016, 13:51

Аз направих скоро салата, като използвах белтъците за лодки, които напълних. Пълнежа беше от ситно нарязана шунка, жълтъка, малко майонеза и малко горчица. Слагаш в пош и пълниш кошничките. Отгоре за разкош сложих малко див лук :)

12 Яну 2016, 16:23

Mon_ton написа:Аз направих скоро салата, като използвах белтъците за лодки, които напълних. Пълнежа беше от ситно нарязана шунка, жълтъка, малко майонеза и малко горчица. Слагаш в пош и пълниш кошничките. Отгоре за разкош сложих малко див лук :)

Звучи много добре! А къде намираш див лук?

12 Яну 2016, 17:26

На мен ми харесват яйцата в комбинация с рулца от раци също и разбира се майонеза, доста им подхожда ;)

13 Апр 2016, 09:56

qwerryyy написа:На мен ми харесват яйцата в комбинация с рулца от раци също и разбира се майонеза, доста им подхожда ;)

Като цяло на яйцата им подхожда доста майонезата, факт. :) Аз обичам с горчица и майонеза, с рулца от раци, с пилешко и царевица също стават добре. :)

13 Апр 2016, 14:58

mix_twix написа:
qwerryyy написа:На мен ми харесват яйцата в комбинация с рулца от раци също и разбира се майонеза, доста им подхожда ;)

Като цяло на яйцата им подхожда доста майонезата, факт. :) Аз обичам с горчица и майонеза, с рулца от раци, с пилешко и царевица също стават добре. :)

Но пък много калорично става така, може майонезата да се замени и нещо по-различно, да речем нещо като дип с кисело мляко, горчица, авокадо, ще стане далеч по-добре.

18 Май 2016, 12:12

Много обичам яйца и покрай Великден се "родих" направо. :) Всякакви ги правя, и ги пюрирам с майонеза, и си правя сос с жълтъците и горчица, с който пълня белтъците, понякога слагам шунка, друг път не. :) Изобщо разнообразие има голямо. :)

18 Май 2016, 13:38

Pipilota написа:Много обичам яйца и покрай Великден се "родих" направо. :) Всякакви ги правя, и ги пюрирам с майонеза, и си правя сос с жълтъците и горчица, с който пълня белтъците, понякога слагам шунка, друг път не. :) Изобщо разнообразие има голямо. :)

Аз също ги харесвам, но не много. Интересна салата с яйца, дреболии и много лук видях тази година. Който яде подобни неща, може да му се хареса. Свърши най-бързо на масата, явно е вкусна, но не ям месо.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6