Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Ще ми дадете ли идеи за яйчени салати?

13 Окт 2015, 16:18

Pipilota написа:Салатите с яйца не са много разнообразни, защото все яйцето трябва да е сварено. ;) И все с майонеза сякаш... :lol:

Какво ти пука, важното е, че са вкусни, а и добре засищат... скоро правих една салата, която стана повече като сос... с който залях варени на пара моркови, броколи, цветно зеле и един картоф, а сосът представляваше 6 сварени яйца и намачкани, повечко кисело мляко, малко майонеза, малко горчица, къри, черен пипер, немного добре натрошено синьо сирене и готово... :)

13 Окт 2015, 17:06

LaCoquine написа:
Pipilota написа:Салатите с яйца не са много разнообразни, защото все яйцето трябва да е сварено. ;) И все с майонеза сякаш... :lol:

Какво ти пука, важното е, че са вкусни, а и добре засищат... скоро правих една салата, която стана повече като сос... с който залях варени на пара моркови, броколи, цветно зеле и един картоф, а сосът представляваше 6 сварени яйца и намачкани, повечко кисело мляко, малко майонеза, малко горчица, къри, черен пипер, немного добре натрошено синьо сирене и готово... :)

На това ако му се сложи краставичка ще стане много вкусно, ще се освежи допълнително :idea:

13 Окт 2015, 19:55

Хм, звучи повече от прекрасно, много много вкусно! :)

15 Окт 2015, 12:19

Ваня Стойчева написа:Хм, звучи повече от прекрасно, много много вкусно! :)

който обича от миризливите сирена, де, аз не мога да ги понасям, как ще разваля соса с такъв мухъл!

16 Окт 2015, 16:12

Яйчна салата включва ли всичко направено с яйца? напоследък често си правя зелена салата с яйца и авокадо, домати става много вкусно :)

16 Окт 2015, 17:07

Monika_Spasova написа:Яйчна салата включва ли всичко направено с яйца? напоследък често си правя зелена салата с яйца и авокадо, домати става много вкусно :)

Ооо на тази салата ме научи жената, много е вкусно, наистина, но тя добавя крутони, царевица и някакъв млечен сос, например :idea:

22 Окт 2015, 10:23

Вианги може и без сос ;) аз не ям сосове хаха :)

16 Ное 2015, 10:50

А как се справяте със стъргането на салати? :roll:

16 Ное 2015, 14:45

Lollipop написа:А как се справяте със стъргането на салати? :roll:

Аз използвам робота, иначе не си представям как ще стържа салата през цялото време.

16 Ное 2015, 15:10

Lollipop написа:А как се справяте със стъргането на салати? :roll:

Излизам от двубоя с мускулна треска, разбира се, не говоря за яйца, но цвеклото, моркови и подобни са ми особено затруднение, затова и предпочитам да ги режа ситно, отколкото да стържа!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6