Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Ще ми дадете ли идеи за яйчени салати?

16 Ное 2015, 16:11

rabotnata pchela написа:
Lollipop написа:А как се справяте със стъргането на салати? :roll:

Аз използвам робота, иначе не си представям как ще стържа салата през цялото време.
Само това е начиа, а и стават по-готини, ако се настържат в робот, сякаш на пръчки. Вече стържа всичко така, нищо не режа :)

16 Ное 2015, 16:48

Mon_ton написа:
rabotnata pchela написа:Аз използвам робота, иначе не си представям как ще стържа салата през цялото време.
Само това е начиа, а и стават по-готини, ако се настържат в робот, сякаш на пръчки. Вече стържа всичко така, нищо не режа :)

Е, айде сега, като нямам робот да не ям салата ли... да бе да, апък след това ти се вижда в пъти по-вкусна салатата :screaming: :lol:

16 Ное 2015, 17:03

Аз ям яйца с майонеза и царевица, става супер вкусно. :)

16 Ное 2015, 17:42

Slavena написа:Аз ям яйца с майонеза и царевица, става супер вкусно. :)

Мммда... това с парченца пушена сьомга става перфектно :idea:

17 Ное 2015, 09:24

Ама много недиетично, аз избягвам яко майонезата, че после става страшно. :lol:

17 Ное 2015, 17:02

Pipilota написа:Ама много недиетично, аз избягвам яко майонезата, че после става страшно. :lol:

Ооо разбира се, че трябва да се внимава с нея, но има някои рецепти, в които няма как да бъде заместена :sad: :sad: :sad:

01 Дек 2015, 13:19

ramimni написа:
Pipilota написа:Ама много недиетично, аз избягвам яко майонезата, че после става страшно. :lol:

Ооо разбира се, че трябва да се внимава с нея, но има някои рецепти, в които няма как да бъде заместена :sad: :sad: :sad:

Обезмаслено кисело мляко и горчица става страхотен заместител :)

01 Дек 2015, 15:01

Много се впечатлих скоро си правих настъргани яйца, не очаквах да бъде толкова готини :)

01 Дек 2015, 16:23

S_Milenska написа:Много се впечатлих скоро си правих настъргани яйца, не очаквах да бъде толкова готини :)

Но е голяма играчка това, иначе се получават добре де ;)

21 Дек 2015, 16:10

Snejna написа:
S_Milenska написа:Много се впечатлих скоро си правих настъргани яйца, не очаквах да бъде толкова готини :)

Но е голяма играчка това, иначе се получават добре де ;)

Да поиграх си, но се получиха добре, аз не знаех, че стават толкова готини. Но си ми остават любимите тези, смачканите с майнеза.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6