zagrijena ми различно предполагам, зависи къде си на почивка ...
Jully такива блянове си имат решения, хаха
S_Milenska а при вас как мина? къде ходихте, как израхте?
nefertiti написа:Pacienti О да, след три месеца гласене, нямаше как да не си го направим готино. Но както се очакваше, не ни стигна само се киприм на спа и процедурки- продължихме вечерта на бар, а после и на караоке. Изцяло по женски. После цял ден отспивах.
klara написа:nefertiti написа:Pacienti О да, след три месеца гласене, нямаше как да не си го направим готино. Но както се очакваше, не ни стигна само се киприм на спа и процедурки- продължихме вечерта на бар, а после и на караоке. Изцяло по женски. После цял ден отспивах.
На човек му се услажда и няма начин да ви стигне само спа-то. Браво на вас, да продължавате все така!
nefertiti написа:Pacienti О да, след три месеца гласене, нямаше как да не си го направим готино. Но както се очакваше, не ни стигна само се киприм на спа и процедурки- продължихме вечерта на бар, а после и на караоке. Изцяло по женски. После цял ден отспивах.
nefertiti написа:
Gold написа:Браво дами, само така!!!
S_Milenska аз пак по моя въпрос да питам :)) какъв тип масаж ти направи тази мацка?
Rali_hr написа:nefertiti написа:Pacienti О да, след три месеца гласене, нямаше как да не си го направим готино. Но както се очакваше, не ни стигна само се киприм на спа и процедурки- продължихме вечерта на бар, а после и на караоке. Изцяло по женски. После цял ден отспивах.
Ето това е ! Като ще е гарга да е рошава! Браво, изкарали сте си наистина невероятно! Много ме надъхвате и май почивните дни и аз може да си спретна нещо, но в компанията на любимия. :) Децата ги изпращам при някоя баба да им се радват, а ние отиваме да се приготвяме за трето!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта