Сауна - ползи, мнение, препоръки

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

Мнениеот nefertiti » 20 Апр 2016, 14:06

Pacienti О да, след три месеца гласене, нямаше как да не си го направим готино. Но както се очакваше, не ни стигна само се киприм на спа и процедурки :lol: - продължихме вечерта на бар, а после и на караоке. Изцяло по женски. После цял ден отспивах.

zagrijena ми различно предполагам, зависи къде си на почивка ...

Jully такива блянове си имат решения, хаха

S_Milenska а при вас как мина? къде ходихте, как израхте?
nefertiti

Мнениеот klara » 21 Апр 2016, 12:13

nefertiti написа:Pacienti О да, след три месеца гласене, нямаше как да не си го направим готино. Но както се очакваше, не ни стигна само се киприм на спа и процедурки :lol: - продължихме вечерта на бар, а после и на караоке. Изцяло по женски. После цял ден отспивах.

На човек му се услажда и няма начин да ви стигне само спа-то :lol: . Браво на вас, да продължавате все така!
klara

Мнениеот Gorica23 » 21 Апр 2016, 16:20

klara написа:
nefertiti написа:Pacienti О да, след три месеца гласене, нямаше как да не си го направим готино. Но както се очакваше, не ни стигна само се киприм на спа и процедурки :lol: - продължихме вечерта на бар, а после и на караоке. Изцяло по женски. После цял ден отспивах.

На човек му се услажда и няма начин да ви стигне само спа-то :lol: . Браво на вас, да продължавате все така!

Лесно се свиква на хубавото, ако можете да го превърнете в традиция, много зареждащо действа... :grin:
Gorica23

Мнениеот roksana » 22 Апр 2016, 09:47

Ако поне един път в месеца се практикуват и събирания, и релаксиращи процедури, човек се чувства зареден и физически, и емоционално. Ние трябва да се грижим да ни е добре, няма кой друг :grin: .
roksana

Мнениеот Rali_hr » 22 Апр 2016, 10:34

Ето това е ! Като ще е гарга да е рошава! Браво, изкарали сте си наистина невероятно! Много ме надъхвате и май почивните дни и аз може да си спретна нещо, но в компанията на любимия. :) Децата ги изпращам при някоя баба да им се радват, а ние отиваме да се приготвяме за трето! :rolling:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот S_Milenska » 22 Апр 2016, 11:20

nefertiti написа:

Благодаря, че попита! Изкарахме си страхотно, а и не се оказа толкова скъпо, 20 лева ни беше пребиваването в спа-то. Топнах се за първи път в джакузи, беше много весело, а после една мацка ми направи страхотен масаж. Изпихме по една маргарита и доволно се прибрахме! Понеже съм от Казанлък, ходихме в Павел Баня, хотел Балнео. :)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Gold » 22 Апр 2016, 11:47

Браво дами, само така!!!

S_Milenska аз пак по моя въпрос да питам :)) какъв тип масаж ти направи тази мацка?
Gold

Мнениеот S_Milenska » 22 Апр 2016, 12:06

Gold написа:Браво дами, само така!!!

S_Milenska аз пак по моя въпрос да питам :)) какъв тип масаж ти направи тази мацка?

Не съм избирала, предложиха на рецепцията масаж на цяло тяло и се съгласих, не знам дали си е имал някакво специално име. Едната приятелка избра вибромасаж, имаше го включено там в брошурата. :) интересен ми стана подводния масаж, но реших, че е много екстравагантно, а и изобщо не знам какво да очаквам за него и не се навих.
Някой наясно ли е какво е подводен масаж?
Аватар
S_Milenska

Мнениеот nefertiti » 22 Апр 2016, 15:25

Rali_hr добър замисъл, хаха. Шегите настрана, но поне за себе си откривам, че цялото това ежедневно напрежение много се натрупва и човек си има нужда от разтоварване. Така с приятелките определено ми беше много хубаво и забавно и много искам по някое време пак да повторим. Но после неспането ми дойде в повече. Сега и аз като теб, бих повторила спато с половинката.

S_Milenska а аз и с приятелките пак в Sense (в София сме). Нали им разказвах за свети валентинската изненада, дето ми беше спретнал моят, та нямаше как да не е идем там. Радвам се, че и ти си си изкарала хубаво и си доволна. Не съм била в Павел Балня, но е хубаво, да имаме отзиви за хубаво място и там - току виж се отвори възможност за един почивен уикенд!
nefertiti

Мнениеот Lisandra » 25 Апр 2016, 16:10

Rali_hr написа:

Ето това е ! Като ще е гарга да е рошава! Браво, изкарали сте си наистина невероятно! Много ме надъхвате и май почивните дни и аз може да си спретна нещо, но в компанията на любимия. :) Децата ги изпращам при някоя баба да им се радват, а ние отиваме да се приготвяме за трето! :rolling:

Хахаха, да не изплашиш любимия с предложение за трето, това си е работа, не е глезене... :lol:
Lisandra

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми