HIV - вирус-СПИН - въпроси, мнения, коментари, лечение

В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с инфекциозни и паразитни болести, да споделяте мнения и да получите съвет.

Re: Повече от ХИВ-позитивните в България са мъже, как си го обяснявате?

Мнениеот m0n4eto » 08 Апр 2016, 12:21

и аз мисля, че не е до пол, а до чувство за отговорност. случи ли се нещо рисково, веднага тест
Аватар
m0n4eto

Мнениеот kauda » 21 Апр 2016, 12:34

m0n4eto написа:и аз мисля, че не е до пол, а до чувство за отговорност. случи ли се нещо рисково, веднага тест

малко или много жените първосигнално се пазят и от забременяване, след това мислят за болестите. Нали се сещаш че никой няма да си легне с някой, ако е с убеждението, че е със спин. :) Докато мъжете смятат, че това не е техен проблем и си бройкат наред. :)
Аватар
kauda

Мнениеот analizatorka » 27 Апр 2016, 16:51

kauda написа:
m0n4eto написа:и аз мисля, че не е до пол, а до чувство за отговорност. случи ли се нещо рисково, веднага тест

малко или много жените първосигнално се пазят и от забременяване, след това мислят за болестите. Нали се сещаш че никой няма да си легне с някой, ако е с убеждението, че е със спин. :) Докато мъжете смятат, че това не е техен проблем и си бройкат наред. :)

Абе знаеш ли как оревават света като видят нещо не както трябва да е с достойнството им :twisted: ? Жалкото е, че това става когато колата се е обърнала.
analizatorka

Мнениеот m0n4eto » 27 Апр 2016, 17:03

analizatorka написа:Абе знаеш ли как оревават света като видят нещо не както трябва да е с достойнството им :twisted: ? Жалкото е, че това става когато колата се е обърнала.

и тук ли за размера говорим? :lol:
Аватар
m0n4eto

Мнениеот analizatorka » 28 Апр 2016, 09:05

m0n4eto написа:
analizatorka написа:Абе знаеш ли как оревават света като видят нещо не както трябва да е с достойнството им :twisted: ? Жалкото е, че това става когато колата се е обърнала.

Не, за болестите, които им се лепват. :lol: Стига с тоя размер :lol:
analizatorka

Мнениеот m0n4eto » 03 Май 2016, 12:12

analizatorka написа:
m0n4eto написа:

Не, за болестите, които им се лепват. :lol: Стига с тоя размер :lol:

в тяхното съзнание май често това е най-значимата "болест", другите неща за много са "на мен няма да ми се случи"..
Аватар
m0n4eto

Мнениеот iwoni » 03 Май 2016, 12:18

За размера не са виновни те - каквото Бог им е дал, това е :lol: , но за болестите изцяло си зависи от тях и няма какво да се оплакват. Ами да се стегнат в кръста и да си поемат отговорностите.
iwoni

Re: Параноята СПИН или "това на мен никога няма да ми се случи"

Мнениеот silver933 » 30 Май 2016, 16:43

analizatorka написа:Като чели и със СПИН-а "свикнахме", както сигурно ще "свикнем" и с еболата, зика и всякакви знайни и незнайни болести. Но това не значи, че трябва да сме като коне с капаци и да не правим и елементарното, за да се предпазим.

Така е, каквото можем трябва да го правим, не е толкова зор ад си сложиш един презерватив, да се празпазиш, да се намажеш с крем против комари дори. Ама като живеем на принципа "на мен няма да ми се случи"..
Аватар
silver933

Мнениеот rabotnata pchela » 01 Юни 2016, 10:50

За много неща вярваме, че на нас няма да ни се случат, а то вземе, че стане точно обратното. Особено от СПИН май човек не се пази чак толкова трудно, да съществува риск и с презерватив, но е толкова минимален... ама.. на сила хубост не става, акто си нямаш самосъзнаението да се пазиш//
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот donni » 07 Юни 2016, 10:31

Стига да не получиш такава гадна изненада от постоянния си партньор :evil: . Тогава вече не знам как се приема такова нещо.
donni

ПредишнаСледваща

Назад към Инфекциозни и паразитни болести