Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Мнениеот Monika_Spasova » 20 Апр 2016, 12:56

Момичета, нямам съпруг, но мисля, че главната причина, поради която се губи сексуалния и чист любовен интерес не е заради това, че мъжът е започнал да не харесва жена си, а е по-скоро провокирано от промяната в живота, когато се появят децата. Мъжете остават на заден план и го усещат. Ако не се превъзмогне от рано, съвсем разбираемо следва отрицанието и нежеланието да се поддържа интимна връзка. Проблемът е по-скоро в главите на двамата, отколкото в друго! :)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот fairy » 05 Май 2016, 16:09

Мъжете винаги са по-назад, колкото по-бързо свикнат, толкова по-добре :lol: . Двамата трябва да са като скачени съдове и да са опора един за друг. Както казват - ив добро, и в лошо. Да се търсят начини да се запазва тръпката, въпреки трудностите.
fairy

Мнениеот tinkerbell » 05 Май 2016, 16:37

И все пак по-добре в добро отколкото в лошо. И по-добре и двамата красиви, отколкото и двамата...позанемарени :lol:
Аватар
tinkerbell

Мнениеот mamina » 05 Май 2016, 16:49

Двамата като се посбутват за физическата форма и храненето и нещата ще станат :grin: .
mamina

Мнениеот Monika_Spasova » 08 Май 2016, 13:26

mamina написа:Двамата като се посбутват за физическата форма и храненето и нещата ще станат :grin: .

А ако не искат да се сбутват! Някои си се харесват такива,каквито са. :) Да ви кажа доста познавам, които са занемарени, но са като зайци! :) така че въпрос на вкус и стил. Комплиментите и показването на сексуалността и интимността вършат работа, от където и да го погледнеш, дори и формите да са по-пищни. :)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Gold » 09 Май 2016, 11:55

Едва ли точно вкус и стил чак. По-скоро идеята на всичко е хората да се чувства добре в кожата си и да са щастливи.
Gold

Мнениеот dejavu » 09 Май 2016, 14:03

За да направиш някого щастлив, и ти трябва да си щастлив и да се чувстваш добре. А как го постигаш - това вече работи различно при всеки.
dejavu

Мнениеот rabotnata pchela » 10 Май 2016, 13:58

Аз не съм пример за стройна фигура, гърди като на модел, нито пък кой знае какъв чар. ;) Но мъжът ми никога не е страдал от липса на внимание, нито аз самата, затова не мога да се съглася, когато постоянно тук се тирижира мнението, че външния вид е най-важното, за да се съхрани връзката. ;) Момичета, не всичко е гърди. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Pacienti » 10 Май 2016, 17:47

rabotnata pchela написа:Аз не съм пример за стройна фигура, гърди като на модел, нито пък кой знае какъв чар. ;) Но мъжът ми никога не е страдал от липса на внимание, нито аз самата, затова не мога да се съглася, когато постоянно тук се тирижира мнението, че външния вид е най-важното, за да се съхрани връзката. ;) Момичета, не всичко е гърди. :mrgreen:

В разговор си чаровна, а и не знам защо, но си мисля, че от липса на гърди не можеш да се оплачеш. :wink:
Pacienti

Мнениеот klara » 11 Май 2016, 08:52

Мисля си, че ние, жените, повече се филмираме за външния си вид, отколкото мъжете. Понянога виждаме и несъществуващи или силно преувеличени проблеми във вида си, а те ни харесват такива, каквито сме.
klara

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски