Кои са най-ефикасните упражнения за раздвижване в офиса?

Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове

Re: Кои са най-ефикасните упражнения за раздвижване в офиса?

Мнениеот Mauritius » 05 Окт 2015, 16:35

kauda написа:
dinkog написа:
Yarost написа:една колежка си има от онези големите топки, които са за спорт и с тях се раздвижва от време на време.и аз мисля да си взема такава за вкъщи.

В офиса ли я използва? не я ли гледате всички като извънземно?

Ако се чувства добре, какво значение има как я гледат останалите, това е супер плюс само за нея, останалите дето много гледат обикновено не могат и 10 крачки да напрвят спокойно и нормално.

Тука вече съм съгласна, многознайковците или онези, които гледат с насмешка, никога не са от страната на сполучилите :idea: :D
Mauritius

Мнениеот Snejna » 06 Окт 2015, 10:14

Така е големите "гъзари" обикновено остават на заден план и винаги са от страната на губещите, в кофти здраве и т.н. ;)
Аватар
Snejna

Мнениеот Mon_ton » 25 Окт 2015, 16:23

Така ено си мисля, че не е много удобно, цлял ден няма никаква възможност да се облегне човек и т.н. с тези топки постоянно.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот zagrijena » 06 Апр 2016, 14:59

Мисля, че една раздвижване за 10 минути ще дойде добре на всички. За да няма "Я пък тази", всички заедно по две серии прости упражнения за кръст, ръце и крака и готово :grin: . Само организация и желание да има :grin:
zagrijena

Мнениеот Yarost » 08 Апр 2016, 11:16

Не бих отказала ако ни сложат един масажен стол в офиса. На всеки час -два, по десетина минути на него :inlove:
Yarost

Мнениеот kauda » 08 Апр 2016, 12:11

Yarost написа:Не бих отказала ако ни сложат един масажен стол в офиса. На всеки час -два, по десетина минути на него :inlove:

Ако го направят да кажеш къде е този офис, че и ние да идваме там.
Между другото, много е трдуно да се издържа на работа в офис. Всички са на принципа 'като опира корема в шкафчето, значи си добре', та и през другото като минем "пак си намери лека работа". Не мисля, че има лека работа. Застояването е по-голям проблем дори и от прекалено тежката физическа работа. Трябва да се правят разликите и да се мисли за това, като преспектива. Ходенето поне за 10 минути на час би помогнало повече, отколкото 1 час във фитнеса вечер след работа. Да може да не свалите толкова килограми, но ще подобри здравето ви значително. Но кой ли се решава да се разхожда от време на време, всеки сяда и се стреми да приключи повече задачи в по-кратък срок. Тепърва ще си носим последствията от "удрянето на корема в шкафа".
Аватар
kauda

Мнениеот balsam » 05 Май 2016, 13:21

Заседяването е голям проблем. Мен даже повече ме изморява отколкото ако съм копала, например :lol: . Чувствам се все едно съм сраснала със стола и схваната. А след копаенето поне всяко мускулче е раздвижено и умората е приятна :wink: . В офиса кой ще тръгне да се раздвижва? Нали веднага ще кажат: Гледай го тоя/тая, работа ли няма, че и упражнения почна да прави? :mrgreen:
balsam

Мнениеот Yarost » 09 Май 2016, 15:16

Вярно е, че заседяването в офис сякаш повече изморява отколкото когато цял ден кръстосваш по срещи. Но не само и при работа, важи и за заседяването вкъщи на дивана.
Yarost

Мнениеот analizatorka » 09 Май 2016, 16:08

Yarost написа:Вярно е, че заседяването в офис сякаш повече изморява отколкото когато цял ден кръстосваш по срещи. Но не само и при работа, важи и за заседяването вкъщи на дивана.

Така е, но вкъщи сякаш по ще мръднеш я да сготвиш, да изчистиш, до хладилника да отидеш :grin: . Повече поводи може да ти се наложат да не си само на дивана. В офиса пред компютъра само една тоалетна ще те подкани.
analizatorka

Мнениеот Snejna » 26 Май 2016, 13:00

analizatorka написа:
Yarost написа:Вярно е, че заседяването в офис сякаш повече изморява отколкото когато цял ден кръстосваш по срещи. Но не само и при работа, важи и за заседяването вкъщи на дивана.

Така е, но вкъщи сякаш по ще мръднеш я да сготвиш, да изчистиш, до хладилника да отидеш :grin: . Повече поводи може да ти се наложат да не си само на дивана. В офиса пред компютъра само една тоалетна ще те подкани.

Е като си у вас и се разхождаш до хладилника ще е танту за кукуригу като ядеш по цял ден, че си се разходил до хладилника. :lol:
Аватар
Snejna

ПредишнаСледваща

Назад към Фитнес и кардио активност