Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кои са най-ефикасните упражнения за раздвижване в офиса?

15 Сеп 2015, 15:37

според мен почти няма такова, освен ако след работа човек не отиде на фитнес или някакво друго спортно занимание.

15 Сеп 2015, 16:12

Alexandrina написа:според мен почти няма такова, освен ако след работа човек не отиде на фитнес или някакво друго спортно занимание.

Как успяваш, аз като стоя седнала усещам краката си толкова обемисти и подути накрая на деня, че последното, за което се сещам е тренировка веднага след работа :|

15 Сеп 2015, 16:46

Доколкото разбитам, ако офисът е на няколко етажа, то е много добре да изкачиш на няколко пъти стълбите, но тичешком, след което да раздвижиш кръста, гърба и раменете... евентуално с някакви кръгови движения.

16 Сеп 2015, 12:23

zheleva212 написа:Доколкото разбитам, ако офисът е на няколко етажа, то е много добре да изкачиш на няколко пъти стълбите, но тичешком, след което да раздвижиш кръста, гърба и раменете... евентуално с някакви кръгови движения.

Ама може ли на всяка почивка да тичаш? :) А и обикновено не остава време дори за кафе .. :(

16 Сеп 2015, 14:39

Mon_ton написа:
zheleva212 написа:Доколкото разбитам, ако офисът е на няколко етажа, то е много добре да изкачиш на няколко пъти стълбите, но тичешком, след което да раздвижиш кръста, гърба и раменете... евентуално с някакви кръгови движения.

Ама може ли на всяка почивка да тичаш? :) А и обикновено не остава време дори за кафе .. :(

Е вашите почивки не зная как са, ние имаме една дневно и е нормално да се раздвижа на нея, рядко оставам в офиса, а и тя е регламентирана, ако вече нямаш почивка, тооо... не зная, вероятно и няма да имаш опция и време за никакво раздвижване, тъй като от седнало положение ще е кажи-речи невъзможно :idea: :?: :!:

16 Сеп 2015, 14:53

Аз се разхождам из стаята насам натам, като не мога друго, не издържам иначе цял ден на стола, мога да се побъркам спокойно. :mrgreen:

02 Окт 2015, 16:55

една колежка си има от онези големите топки, които са за спорт и с тях се раздвижва от време на време.и аз мисля да си взема такава за вкъщи.

02 Окт 2015, 17:07

Lollipop написа:Аз се разхождам из стаята насам натам, като не мога друго, не издържам иначе цял ден на стола, мога да се побъркам спокойно. :mrgreen:

Те са перфектни, особено за обтягане на гърба, може прекрасно да се опънеш назад, само внимавай да не се изсулиш под бюрото :lol:

05 Окт 2015, 15:00

Yarost написа:една колежка си има от онези големите топки, които са за спорт и с тях се раздвижва от време на време.и аз мисля да си взема такава за вкъщи.

В офиса ли я използва? не я ли гледате всички като извънземно?

05 Окт 2015, 15:50

dinkog написа:
Yarost написа:една колежка си има от онези големите топки, които са за спорт и с тях се раздвижва от време на време.и аз мисля да си взема такава за вкъщи.

В офиса ли я използва? не я ли гледате всички като извънземно?

Ако се чувства добре, какво значение има как я гледат останалите, това е супер плюс само за нея, останалите дето много гледат обикновено не могат и 10 крачки да напрвят спокойно и нормално.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4