Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове
15 Сеп 2015, 15:37
според мен почти няма такова, освен ако след работа човек не отиде на фитнес или някакво друго спортно занимание.
15 Сеп 2015, 16:12
Alexandrina написа:според мен почти няма такова, освен ако след работа човек не отиде на фитнес или някакво друго спортно занимание.
Как успяваш, аз като стоя седнала усещам краката си толкова обемисти и подути накрая на деня, че последното, за което се сещам е тренировка веднага след работа
15 Сеп 2015, 16:46
Доколкото разбитам, ако офисът е на няколко етажа, то е много добре да изкачиш на няколко пъти стълбите, но тичешком, след което да раздвижиш кръста, гърба и раменете... евентуално с някакви кръгови движения.
16 Сеп 2015, 12:23
zheleva212 написа:Доколкото разбитам, ако офисът е на няколко етажа, то е много добре да изкачиш на няколко пъти стълбите, но тичешком, след което да раздвижиш кръста, гърба и раменете... евентуално с някакви кръгови движения.
Ама може ли на всяка почивка да тичаш?

А и обикновено не остава време дори за кафе ..
16 Сеп 2015, 14:39
Mon_ton написа:zheleva212 написа:Доколкото разбитам, ако офисът е на няколко етажа, то е много добре да изкачиш на няколко пъти стълбите, но тичешком, след което да раздвижиш кръста, гърба и раменете... евентуално с някакви кръгови движения.
Ама може ли на всяка почивка да тичаш?

А и обикновено не остава време дори за кафе ..

Е вашите почивки не зная как са, ние имаме една дневно и е нормално да се раздвижа на нея, рядко оставам в офиса, а и тя е регламентирана, ако вече нямаш почивка, тооо... не зная, вероятно и няма да имаш опция и време за никакво раздвижване, тъй като от седнало положение ще е кажи-речи невъзможно
16 Сеп 2015, 14:53
Аз се разхождам из стаята насам натам, като не мога друго, не издържам иначе цял ден на стола, мога да се побъркам спокойно.
02 Окт 2015, 16:55
една колежка си има от онези големите топки, които са за спорт и с тях се раздвижва от време на време.и аз мисля да си взема такава за вкъщи.
02 Окт 2015, 17:07
Lollipop написа:Аз се разхождам из стаята насам натам, като не мога друго, не издържам иначе цял ден на стола, мога да се побъркам спокойно.

Те са перфектни, особено за обтягане на гърба, може прекрасно да се опънеш назад, само внимавай да не се изсулиш под бюрото
05 Окт 2015, 15:00
Yarost написа:една колежка си има от онези големите топки, които са за спорт и с тях се раздвижва от време на време.и аз мисля да си взема такава за вкъщи.
В офиса ли я използва? не я ли гледате всички като извънземно?
05 Окт 2015, 15:50
dinkog написа:Yarost написа:една колежка си има от онези големите топки, които са за спорт и с тях се раздвижва от време на време.и аз мисля да си взема такава за вкъщи.
В офиса ли я използва? не я ли гледате всички като извънземно?
Ако се чувства добре, какво значение има как я гледат останалите, това е супер плюс само за нея, останалите дето много гледат обикновено не могат и 10 крачки да напрвят спокойно и нормално.