Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Мнениеот zagrijena » 13 Май 2016, 09:56

m0n4eto написа:принципно е така, ама знаеш ли колко пъти слушам разсъждения от типа - с жената сме си добре, разбираме се вкъщи, и че едното кривване за малко уж не пречело, а засилвало "домашните устои". а това кривване все е като се изпречи някоя засукана, а не че престава да обича жена си

Ако има някакъв проблем между двамата и нещата не вървят, по бих оправдала една изневяра, но всичко да е наред и да се чувстваш добре в семейното гнездо и да търсиш нещо навън не мога да го схвана. Ако се чувстваш добре с даден човек, няма да изпитваш нужда да заместваш с друго. Поне аз така си мисля.
zagrijena

Мнениеот annamaria » 14 Май 2016, 09:59

привързаност, обич, уважение, да се чувстваш добре с някого за не е гаранция, че на единия от двамата няма да шарят очите за разнообразие.
annamaria

Мнениеот Andrey » 14 Май 2016, 11:31

annamaria написа:привързаност, обич, уважение, да се чувстваш добре с някого за не е гаранция, че на единия от двамата няма да шарят очите за разнообразие.

Да шарят очитеняма лошо, важното е да не шари друго. ;) Ако е само да се заглеждаш какво от това :)) Сега, никога няма гаранции, но имам чувстовто, че вие абсолютно с недоверие гледате на мъжете си, сякаш те задължително трябва да кръшкат.
Аватар
Andrey

Мнениеот Monika_Spasova » 14 Май 2016, 12:44

Andrey написа:
annamaria написа:привързаност, обич, уважение, да се чувстваш добре с някого за не е гаранция, че на единия от двамата няма да шарят очите за разнообразие.

Да шарят очитеняма лошо, важното е да не шари друго. ;) Ако е само да се заглеждаш какво от това :)) Сега, никога няма гаранции, но имам чувстовто, че вие абсолютно с недоверие гледате на мъжете си, сякаш те задължително трябва да кръшкат.

Имаш право, това е защото сте много лоши! А ние сме виновни, защото нямаме гърди. :mrgreen:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот annamaria » 17 Май 2016, 11:06

Andrey не е до съмнение за кръшкане. просто подсъзнателно всяка жена иска да усеща, че мъжа й има очи само за нея. а съм убедена, че и при мъжете го има това желание, жена им само тях да забелязва.
annamaria

Мнениеот Mon_ton » 18 Май 2016, 10:17

разбира се, всички искаме да знаем, че половинката ни е само наша. Затова трябват малко усилия, било то само в милите думи. Според едно проучване, което бях чела преди години, много голям процент от двойките дори забравят да се целуват. Никой не говори за френски целувки, а онази, която означава "тук съм, до теб съм и те обичам". Тях ги няма.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Pipilota » 18 Май 2016, 11:58

Mon_ton написа:разбира се, всички искаме да знаем, че половинката ни е само наша. Затова трябват малко усилия, било то само в милите думи. Според едно проучване, което бях чела преди години, много голям процент от двойките дори забравят да се целуват. Никой не говори за френски целувки, а онази, която означава "тук съм, до теб съм и те обичам". Тях ги няма.

Никой май не се сеща точно за това малкото, но толкова основно нещо, като целувката. Улисани в задължения и еднообразие, охадняваме без да искаме.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот m0n4eto » 18 Май 2016, 16:54

това с целувките е спортно. може би в по-дългогодишните бракове да липсват
Аватар
m0n4eto

Мнениеот klara » 20 Май 2016, 14:37

Здравословната ревност, ако мога така да се изразя, също оказва ефект. Не говоря за изневеряване, просто си забелязал, че някой проявява интерес към половинката ти и на теб ти светва лампичката и сякаш ти се отварят очите. Пак започваш да забелязваш външния му вид, спомняш си с какво те е привлякъл и отново го чувстваш.
klara

Мнениеот Gold » 14 Юни 2016, 11:51

Стигаме до мотивацията. На никой не му харесва да не се чувства уверен и търси начини за баланс.
Gold

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски