Ще ми дадете ли идеи за яйчени салати?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Ще ми дадете ли идеи за яйчени салати?

Мнениеот klara » 20 Май 2016, 14:50

miron написа:
Pipilota написа:Много обичам яйца и покрай Великден се "родих" направо. :) Всякакви ги правя, и ги пюрирам с майонеза, и си правя сос с жълтъците и горчица, с който пълня белтъците, понякога слагам шунка, друг път не. :) Изобщо разнообразие има голямо. :)

Аз също ги харесвам, но не много. Интересна салата с яйца, дреболии и много лук видях тази година. Който яде подобни неща, може да му се хареса. Свърши най-бързо на масата, явно е вкусна, но не ям месо.

Имаш предвид дреболиите от вътрешностите на агнето ли? Аз много обичам и звучи вкусно, с яйца не съм виждала комбинирано.
klara

Мнениеот Monika_Spasova » 16 Юни 2016, 09:41

Не знам яйчената салата включва ли салата с много яйца вътре? :)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот pravilno » 16 Юни 2016, 09:52

Monika_Spasova написа:Не знам яйчената салата включва ли салата с много яйца вътре? :)

Има различни видове, а и често яйцата са прибавка. Но за да се усеща яйчения вкус, поне 4-5 трябва да има :smile: . Аз знам няколко рецепти, които са с яйца и извара или сирене, или млечен сос. С картофи също, но това вече едва ли е яйчена салата, въпреки че има яйца :lol: .
pravilno

Мнениеот Pipilota » 28 Юни 2016, 10:29

pravilno написа:
Monika_Spasova написа:Не знам яйчената салата включва ли салата с много яйца вътре? :)

Има различни видове, а и често яйцата са прибавка. Но за да се усеща яйчения вкус, поне 4-5 трябва да има :smile: . Аз знам няколко рецепти, които са с яйца и извара или сирене, или млечен сос. С картофи също, но това вече едва ли е яйчена салата, въпреки че има яйца :lol: .

Ами споодели ги, то не може да са само с яйцаи без никакви други добавки.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот qwerryyy » 16 Авг 2016, 12:39

Много харесвам яйца, които са напълнени със собственияим пълнеж- т.е. жълтък и горчица , майонеза, подправки, с това се пълни жълтъка и става много вкусно. Добавка към зелена салата е страхотно :)
Аватар
qwerryyy

Предишна

Назад към Рецепти и полезни съвети