Кои са най-ефикасните упражнения за раздвижване в офиса?

Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове

Re: Кои са най-ефикасните упражнения за раздвижване в офиса?

Мнениеот Kremiliya » 26 Май 2016, 14:21

Имаше идеи в офиса да стоим на топки за фитбол, добре че не се прие, че сигурно вече щях да съм се натъртила сто пъти. Разходки из офиса стига, по закон имат всички 10 мин. н ачас да се разходят ;)
Аватар
Kremiliya

Мнениеот klara » 27 Май 2016, 11:16

Някой път като отида до тоалетната използвам случая да си разкърша кръста :lol: . Направя пет-шест извивания.
klara

Мнениеот qwerryyy » 27 Май 2016, 11:43

Kremiliya написа:Имаше идеи в офиса да стоим на топки за фитбол, добре че не се прие, че сигурно вече щях да съм се натъртила сто пъти. Разходки из офиса стига, по закон имат всички 10 мин. н ачас да се разходят ;)

Това много трудоемко да се стои по такъв начин на такива топки. :) трябва да мое да се обляга човек, по-добре да има организирано спортно занимание :)
Аватар
qwerryyy

Мнениеот YoLindi » 31 Май 2016, 12:23

Kremiliya написа:Имаше идеи в офиса да стоим на топки за фитбол, добре че не се прие, че сигурно вече щях да съм се натъртила сто пъти. Разходки из офиса стига, по закон имат всички 10 мин. н ачас да се разходят ;)

Как се работи на такива топки :lol: ? Движението ще е налице, но по-вероятно доста контузени да има.
YoLindi

Предишна

Назад към Фитнес и кардио активност