Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
11 Май 2016, 14:24
Да де, ама някои са малко по-капризни от други. Авокадото уж не е, ама ще видим.
12 Май 2016, 11:01
Аз направих грешката да го преполея моето и сега едно такова никакво е. Чуди се дали да се предава или не

.
20 Май 2016, 11:00
Какво му е? И колко е голямо?
20 Май 2016, 14:42
В офиса имаме доста голямо авокадо, много е красиво, определено се зарибих и аз да си захвана но нещо не ми се получава.
25 Май 2016, 09:57
Колко ви е светъл офиса?
25 Май 2016, 10:15
Leonora написа:Какво му е? И колко е голямо?
Голямо е около 40 см и му окапаха листата, но стъблото още ми изглежда здраво, не е меко или изсъхнало.
25 Май 2016, 10:25
fairy написа:Leonora написа:Какво му е? И колко е голямо?
Голямо е около 40 см и му окапаха листата, но стъблото още ми изглежда здраво, не е меко или изсъхнало.
И на мен ми се е случвало, гледай си го, ще изкара листенца. Даже на моето връхчетоизсъхна, но не е стъблото. Сега предполагам, че трябва да го отрежа върха и че от там ще подкарат издънки, за да продължи да расте или нагоре или настрани и да си остане нисичко. Но по стъбълцето вече почнаха да подкарват листенца.
31 Май 2016, 14:01
По принцип се прекъсва върха, за да се разклони авокадото.

Не е капризно растение. Щом стъблото изглежда здраво винаги изкарва листа.
01 Юни 2016, 11:39
Кога се прави това прекъсване на върха?
01 Юни 2016, 15:40
Leonora написа:Кога се прави това прекъсване на върха?
Аз пречупвам връхчето, когато стане 40-50 см. Почва да се разклонява, да избива други филизи и след време и на тях пречупвам. Така се оформя корона.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.