bojo_kolev написа:аз имам син, но много бих искал и едно момиченце да ми краси къщата. Момчето е моето малко продължение, един вид ще мога да разчитам на него като остарея. Момичето кой знае къде ще се запилее и ще гледа чужда къща
.
PasDeDeux написа:На днешно време и синовете, и дъщерите се запиляват я по чужбина, я някъде из някой голям град, тъй че по-добре да се надяваме да сме живи и здрави и да можем сами да се обслужваме, отколкото да чакаме от децата
.
zheleva212 написа:Може нищо да не влагат конкретно, но на всеки татко му светват очите като каже, че има син. Момичето е любовта на тати, а момчето гордостта.
Ваня Стойчева написа:zheleva212 написа:Може нищо да не влагат конкретно, но на всеки татко му светват очите като каже, че има син. Момичето е любовта на тати, а момчето гордостта.
Не знам дали е истина, или не. В момента особено половете нямат никакво значение и каквото и да е - е добре дошло. :)
iwoni написа:Ваня Стойчева написа:zheleva212 написа:Може нищо да не влагат конкретно, но на всеки татко му светват очите като каже, че има син. Момичето е любовта на тати, а момчето гордостта.
Не знам дали е истина, или не. В момента особено половете нямат никакво значение и каквото и да е - е добре дошло. :)
Да, на базата на толкова много семейства, които имат проблем със зачеването, това е бял кахър дали ще имаш момче или момиче.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта