annamaria написа:то за масажи не кремове, ами олиата са хубави. и не е задължително да стои после мазно по кожата. мисля, че ако са на по-качествена основа си се втриват без проблем дори и вкъщи.
dessiblond написа:annamaria написа:то за масажи не кремове, ами олиата са хубави. и не е задължително да стои после мазно по кожата. мисля, че ако са на по-качествена основа си се втриват без проблем дори и вкъщи.
Аз точно затова не си купувам олио, защото мисля, че няма да се отърва от мазнотия и ще лъщя като намазан пехливанин. Какви ползвате?
classy написа:Когато маслото е хубаво, то попива бързо и не лъщи. Може пък и кожата ми да е много суха, но обикновено за 10 минути попива.
Ползвам масло от вечерна иглика или бадемово, като базови с няколко капки етерично масло от иланг иланг или бергамот - тези са ми любими, но който иска може да опита и други. Пазарувам от тук: https://bomb.bg/
annamaria написа: аз в момента много си харесвам едно с детокс ефект- detoxifying bath oil на ЕSPA. ухае наистина прекрасно. и както казаха по-горе за натуралните съставки, усещат си се.
tinkerbell написа:annamaria написа: аз в момента много си харесвам едно с детокс ефект- detoxifying bath oil на ЕSPA. ухае наистина прекрасно. и както казаха по-горе за натуралните съставки, усещат си се.
Оуу, супер е това. Хубави са им нещата. Помните ли сериала "Лас Вегас"? Дето действието се развиваше около един луксозен хотел, управата непрекъснато се справяше с всякакви ситуации вътре и разни проблематични гости и тн. И там съм забелязвала шишенца с техни козметики.
Bambaa написа:tinkerbell написа:annamaria написа: аз в момента много си харесвам едно с детокс ефект- detoxifying bath oil на ЕSPA. ухае наистина прекрасно. и както казаха по-горе за натуралните съставки, усещат си се.
Оуу, супер е това. Хубави са им нещата. Помните ли сериала "Лас Вегас"? Дето действието се развиваше около един луксозен хотел, управата непрекъснато се справяше с всякакви ситуации вътре и разни проблематични гости и тн. И там съм забелязвала шишенца с техни козметики.
Как ги забелязвате тези работи? Сигурно това ще е последното, за което ще гледам.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта