Използвате ли масажни кремове и какви, когато се глезите вкъщи?

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Re: Използвате ли масажни кремове и какви, когато се глезите вкъщи?

Мнениеот nefertiti » 30 Май 2016, 13:35

Не е толкова до есенции, а до базово масло и качествени етерични масла.
nefertiti

Мнениеот dessiblond » 30 Май 2016, 13:49

annamaria написа:то за масажи не кремове, ами олиата са хубави. и не е задължително да стои после мазно по кожата. мисля, че ако са на по-качествена основа си се втриват без проблем дори и вкъщи.

Аз точно затова не си купувам олио, защото мисля, че няма да се отърва от мазнотия и ще лъщя като намазан пехливанин :grin: . Какви ползвате?
dessiblond

Мнениеот annamaria » 31 Май 2016, 11:27

dessiblond написа:
annamaria написа:то за масажи не кремове, ами олиата са хубави. и не е задължително да стои после мазно по кожата. мисля, че ако са на по-качествена основа си се втриват без проблем дори и вкъщи.

Аз точно затова не си купувам олио, защото мисля, че няма да се отърва от мазнотия и ще лъщя като намазан пехливанин :grin: . Какви ползвате?

аз в момента много си харесвам едно с детокс ефект- detoxifying bath oil на ЕSPA. ухае наистина прекрасно. и както казаха по-горе за натуралните съставки, усещат си се.
annamaria

Мнениеот classy » 31 Май 2016, 19:58

Когато маслото е хубаво, то попива бързо и не лъщи. Може пък и кожата ми да е много суха, но обикновено за 10 минути попива.
Ползвам масло от вечерна иглика или бадемово, като базови с няколко капки етерично масло от иланг иланг или бергамот - тези са ми любими, но който иска може да опита и други. Пазарувам от тук: https://bomb.bg/
classy

Мнениеот annamaria » 01 Юни 2016, 10:27

classy и в моето има бадемово масло за подхранване и еластичност. сега му гледам шишето и чета още- масла от кипарис и хвойна, за стимулиране на лимфната система и прочистване на токсините, грейпфрут за тонизиране и ободряване. комбинацията е за подобряване на кръвоносната система, в помощ за намаляване на целулита и дълбоко подхранване на кожата. и също пише, че е за всякакъв вид кожа.
annamaria

Мнениеот PasDeDeux » 01 Юни 2016, 15:56

classy написа:Когато маслото е хубаво, то попива бързо и не лъщи. Може пък и кожата ми да е много суха, но обикновено за 10 минути попива.
Ползвам масло от вечерна иглика или бадемово, като базови с няколко капки етерично масло от иланг иланг или бергамот - тези са ми любими, но който иска може да опита и други. Пазарувам от тук: https://bomb.bg/

Гледам, че имат до края на месеца и намаления. И моята кожа е много суха и предполагам, че с масло ефектът ще е по-добър, отколкото с всякакви други лосиони и кремове. Горе-долу съм доволна от сегашния си лосион, но винаги може по-добре.
PasDeDeux

Мнениеот tinkerbell » 03 Юни 2016, 10:26

annamaria написа: аз в момента много си харесвам едно с детокс ефект- detoxifying bath oil на ЕSPA. ухае наистина прекрасно. и както казаха по-горе за натуралните съставки, усещат си се.

Оуу, супер е това. Хубави са им нещата. Помните ли сериала "Лас Вегас"? Дето действието се развиваше около един луксозен хотел, управата непрекъснато се справяше с всякакви ситуации вътре и разни проблематични гости и тн. И там съм забелязвала шишенца с техни козметики.
Аватар
tinkerbell

Мнениеот Bambaa » 03 Юни 2016, 10:34

tinkerbell написа:
annamaria написа: аз в момента много си харесвам едно с детокс ефект- detoxifying bath oil на ЕSPA. ухае наистина прекрасно. и както казаха по-горе за натуралните съставки, усещат си се.

Оуу, супер е това. Хубави са им нещата. Помните ли сериала "Лас Вегас"? Дето действието се развиваше около един луксозен хотел, управата непрекъснато се справяше с всякакви ситуации вътре и разни проблематични гости и тн. И там съм забелязвала шишенца с техни козметики.

Как ги забелязвате тези работи :grin: ? Сигурно това ще е последното, за което ще гледам.
Аватар
Bambaa

Мнениеот tinkerbell » 03 Юни 2016, 10:57

Bambaa написа:
tinkerbell написа:

Как ги забелязвате тези работи :grin: ? Сигурно това ще е последното, за което ще гледам.

На мен по сериалите винаги са ми интересни интериорите, декорите, обстановките.. За това и преди гледах много от латиносериалите - такава природа, цветове...независимо от сюжетите, просто радост за окото. Докато в американските има страхотни сити-гледки, с онези небостъргачи и изискани места.
Аватар
tinkerbell

Мнениеот dessiblond » 07 Юни 2016, 15:38

Хубави идейки можеш да си откраднеш от там :grin: . Но май нямам спомен да съм засичала козметики по филмите.
dessiblond

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика