Използвате ли масажни кремове и какви, когато се глезите вкъщи?

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Re: Използвате ли масажни кремове и какви, когато се глезите вкъщи?

Мнениеот tinkerbell » 08 Юни 2016, 10:13

Като отделен кадър рядко, но много пъти има разпознаваеми неща в обстановката, които са си част от тяхната действителност. Иначе от къде всички ще знаем за неща като "Девата от Гваделупе" :)
Аватар
tinkerbell

Мнениеот penny » 08 Юни 2016, 10:20

Във филмите си имат трикове как да насочват публиката към определени продукти, там рекламата са я осъвършенствали много :smile: . Трудното е да ги намериш после тези неща, в повечето случаи са си техни местни.
penny

Мнениеот kauda » 08 Юни 2016, 11:39

penny написа:Във филмите си имат трикове как да насочват публиката към определени продукти, там рекламата са я осъвършенствали много :smile: . Трудното е да ги намериш после тези неща, в повечето случаи са си техни местни.
Не съм видяла чак да има усъвършенствани реклами, винаги са много елементарни и просто показват продукта, главно са на световни компании като нестле, пепси и т.н. Не знам кое е това, което не може да се намери, може би от някой корейски сериал. :)
Аватар
kauda

Мнениеот Doktoricata » 08 Юни 2016, 17:15

Това за което говорите се казва продуктово позициониране и в киното взимат луди пари за него, а ако играе звезда направо...
annamaria, от къде си купи козметика на ЕSPA, имах щастието да я използвам в един хотел преди години (не в БГ), голям фен съм и!?
Doktoricata

Мнениеот Rali_hr » 09 Юни 2016, 09:58

и аз съм любопитна от къде е ;)) Определено и аз бих си взела, ако е в нашите ширини. Не съм виждала подобни масла тук.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот annamaria » 09 Юни 2016, 10:22

моето го взех от спа салона на хотел Сенс още през март. помня, че беше нещо като продукт на седмицата и си го взех него.
Rali_hr и аз като теб. не бях пробвала от този тип. сега ме е яд, че не поисках брошурка. ама като попривърша това, тогава ще потърся. имаше различни гами с различни действия.
annamaria

Мнениеот klara » 09 Юни 2016, 16:50

Стига в хотела да продължават да го предлагат. Дали редовно е в техния асортимент или е било само промоция?
klara

Мнениеот annamaria » 10 Юни 2016, 10:56

в промоция беше това масло в онзи момент, но асортимента от цялата гама ESPA си е постоянен. даже мисля, че само те го имат.
annamaria

Мнениеот viking » 15 Юни 2016, 17:23

Добре е ,когато може да се закупува от СПА-центровете такива продукти, за да се ползват после и вкъщи. Там само се откриват, трудно на друго място да ги намериш. Пък и като свикнеш с дадена марка и качество, трудно се примиряваш с нещо друго :smile: .
viking

Мнениеот m0n4eto » 17 Юни 2016, 10:07

viking написа:Добре е ,когато може да се закупува от СПА-центровете такива продукти, за да се ползват после и вкъщи. Там само се откриват, трудно на друго място да ги намериш. Пък и като свикнеш с дадена марка и качество, трудно се примиряваш с нещо друго :smile: .

ми отиваш и си ги купуваш от там, нали за това говорят. че не е невъзможно човек да има и от най-хубавите продукти, че всичко е достъпно :)
Аватар
m0n4eto

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика