За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
20 Апр 2016, 12:07
black написа:Жена ми все иска да я масажирам и даже си е накупила разни мазила. Казва, че не й е нужно да ходи на масаж, бил съм се специализирал и много добре й действало

.
Всеки масаж спрямо липсата на масаж е добър. но опитните ръце на масажиста никой мъж не може да ги замени.
11 Май 2016, 11:06
Е, да когато масажа е от половинката усещанията са съвсем различни, пак е хубаво, но ако се търси професионални неща, то начина е само и единствено с масажист. Същтоо като колата маска, и у вас се получава, но когато си при професионалист е по-бързо и по-качествено.
11 Май 2016, 11:17
Открих едни масажни кремове Христина. Взех си с шоколад и с роза и доста добре се чувства кожата ми. Харесват ми.
11 Май 2016, 13:58
Ти направо за арома масаж се готвиш :)))
11 Май 2016, 14:58
balsam написа:Открих едни масажни кремове Христина. Взех си с шоколад и с роза и доста добре се чувства кожата ми. Харесват ми.
Комбинация ли е от шоколада и розата, не е ли странно на аромат?
12 Май 2016, 10:56
Rali_hr написа:balsam написа:Открих едни масажни кремове Христина. Взех си с шоколад и с роза и доста добре се чувства кожата ми. Харесват ми.
Не, отделно с шоколад и отделно с роза. Не знам как ще бъде на мирис, ако са заедно

, сигурно доста необичайно.
13 Май 2016, 10:25
balsam написа:Rali_hr написа:balsam написа:Открих едни масажни кремове Христина. Взех си с шоколад и с роза и доста добре се чувства кожата ми. Харесват ми.
Не, отделно с шоколад и отделно с роза. Не знам как ще бъде на мирис, ако са заедно

, сигурно доста необичайно.
както имаме толкова продукти дори хранителни от рози - розово сладко, розова ракия, розов локум, може да има и такова . нали българската роза се ползва в най-добрите козметики по света
14 Май 2016, 12:49
то за масажи не кремове, ами олиата са хубави. и не е задължително да стои после мазно по кожата. мисля, че ако са на по-качествена основа си се втриват без проблем дори и вкъщи.
27 Май 2016, 12:11
И аз обожавам аромата на рози в масажните олиа и кремове, но не всички са еднакви. Не знам от какво зависи, но някои миришат доста изкуствено. Докато има други, по-като от природата направо , сякаш им се усеща етеричното масло в тях.
27 Май 2016, 15:14
Зависи коя е фирмата и какви продукти ползва. Някои ползват истински есенции, други за по-евтино химически заместители.