Използвате ли масажни кремове и какви, когато се глезите вкъщи?

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Re: Използвате ли масажни кремове и какви, когато се глезите вкъщи?

Мнениеот mamina » 29 Юни 2016, 12:25

Масово жените не си купуват от спатата козметиката, да не говорим, че и не ходят масово в такива центрове. Аз нямам нито една приятелка, която да ги ползва. Какви са предимствата й и по какво се различава от другата освен цената?
mamina

Мнениеот tinkerbell » 04 Юли 2016, 10:03

Защо да има разлики в цените? Разликите са в качеството. Независимо от къде човек купува нещо, по-качественото струва различно от по-малко качественото.
Също както в по-елитните фризьорски салони можеш да си купиш професионални продукти, с които само по такива места работят - шампоани, маски, грижа - на добра цена, така и в спатата има възможност човек да се сдобие с едни от най-добрите козметични неща. Иначе продукти тип "ширпотреба" може отвсякъде. Мисля, че е добро предимство, когато в момента на покупката можеш да получиш мнението на специалист дали това, което си избираш, е подходящо за теб (нещо, което много пъти сами не знаем да определим), а не да си дадеш парите и после да няма да има ефекта, които очакваш.
Аватар
tinkerbell

Мнениеот magda » 04 Юли 2016, 11:04

И цената не е без значение, но по-важното е, че на място можеш да се консултираш за самите продукти. А това е по-важно от всичко. В спато или фризьорския салон виждат какво е състоянието на косата или кожата ти и могат да преценят от какво се нуждаеш.
magda

Мнениеот annamaria » 06 Юли 2016, 11:54

съгласна съм с теб, magda. освен това, ако става дума за масажни кремове, това е и начина да разбереш как е правилно да се нанася всяко нещо.
annamaria

Мнениеот penelopa » 06 Юли 2016, 12:07

annamaria написа:съгласна съм с теб, magda. освен това, ако става дума за масажни кремове, това е и начина да разбереш как е правилно да се нанася всяко нещо.

Дали са готови да споделят такава информация? Нали така всеки ще започне да го прави вкъщи и ще останат без клиенти :smile: .
penelopa

Мнениеот nefertiti » 12 Юли 2016, 11:19

Ако можеше всеки сам да си го прави след едно показване, надали тези хора щяха да се обучават години наред... Т.е., дори и да имаш инфо, уменията на масажиста са си съвсем отделно нещо.
nefertiti

Мнениеот annamaria » 15 Юли 2016, 11:54

общо взето, както за всичко, човек трябва да търси идеалната среда. един път ще отиде на професионален масаж, път ще си има хубав продукт за да си прави вкъщи. и двете неща са и полезни и приятни.
annamaria

Мнениеот tinkerbell » 18 Юли 2016, 14:56

Общо взето и аз така. По принцип предпочитам да отида някъде да ми направят масаж, но не винаги може. Така че и гледам винаги и вкъщи да имаме под ръка някой хубав лосион или олио.
Аватар
tinkerbell

Мнениеот nefertiti » 22 Юли 2016, 14:03

А аз имам друг въпрос - когато сте се сдобили вече с масажен крем/олио.. - кой ви го нанася ;) ?
nefertiti

Мнениеот annydance » 22 Юли 2016, 14:54

Все ще се намери кой да го нанесе :lol: . Кой ще откаже да помогне на дама в беда :grin: ?
annydance

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика