За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
08 Юни 2016, 10:13
Като отделен кадър рядко, но много пъти има разпознаваеми неща в обстановката, които са си част от тяхната действителност. Иначе от къде всички ще знаем за неща като "Девата от Гваделупе" :)
08 Юни 2016, 10:20
Във филмите си имат трикове как да насочват публиката към определени продукти, там рекламата са я осъвършенствали много

. Трудното е да ги намериш после тези неща, в повечето случаи са си техни местни.
08 Юни 2016, 11:39
penny написа:Във филмите си имат трикове как да насочват публиката към определени продукти, там рекламата са я осъвършенствали много

. Трудното е да ги намериш после тези неща, в повечето случаи са си техни местни.
Не съм видяла чак да има усъвършенствани реклами, винаги са много елементарни и просто показват продукта, главно са на световни компании като нестле, пепси и т.н. Не знам кое е това, което не може да се намери, може би от някой корейски сериал. :)
08 Юни 2016, 17:15
Това за което говорите се казва продуктово позициониране и в киното взимат луди пари за него, а ако играе звезда направо...
annamaria, от къде си купи козметика на ЕSPA, имах щастието да я използвам в един хотел преди години (не в БГ), голям фен съм и!?
09 Юни 2016, 09:58
и аз съм любопитна от къде е ;)) Определено и аз бих си взела, ако е в нашите ширини. Не съм виждала подобни масла тук.
09 Юни 2016, 10:22
моето го взех от спа салона на хотел Сенс още през март. помня, че беше нещо като продукт на седмицата и си го взех него.
Rali_hr и аз като теб. не бях пробвала от този тип. сега ме е яд, че не поисках брошурка. ама като попривърша това, тогава ще потърся. имаше различни гами с различни действия.
09 Юни 2016, 16:50
Стига в хотела да продължават да го предлагат. Дали редовно е в техния асортимент или е било само промоция?
10 Юни 2016, 10:56
в промоция беше това масло в онзи момент, но асортимента от цялата гама ESPA си е постоянен. даже мисля, че само те го имат.
15 Юни 2016, 17:23
Добре е ,когато може да се закупува от СПА-центровете такива продукти, за да се ползват после и вкъщи. Там само се откриват, трудно на друго място да ги намериш. Пък и като свикнеш с дадена марка и качество, трудно се примиряваш с нещо друго

.
17 Юни 2016, 10:07
viking написа:Добре е ,когато може да се закупува от СПА-центровете такива продукти, за да се ползват после и вкъщи. Там само се откриват, трудно на друго място да ги намериш. Пък и като свикнеш с дадена марка и качество, трудно се примиряваш с нещо друго

.
ми отиваш и си ги купуваш от там, нали за това говорят. че не е невъзможно човек да има и от най-хубавите продукти, че всичко е достъпно :)