Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот penelopa » 08 Юни 2016, 10:43

Стига заинтересоваността да се простира само до конкретния случай, заради който си отишъл, и не се прекрачват нормалните граници. Случвало ми се е да ми задават въпроси, които нямат общо с проблема, за който съм там.
penelopa

Мнениеот Doktoricata » 08 Юни 2016, 15:21

penelopa написа:Стига заинтересоваността да се простира само до конкретния случай, заради който си отишъл, и не се прекрачват нормалните граници. Случвало ми се е да ми задават въпроси, които нямат общо с проблема, за който съм там.

За теб може да няма нищо общо, но за диагнозата да е важно. Помните ли д-р Хаус как ги изпращаше да ровят по домовете им и ги разпитваха за всичко... :grin:
Doktoricata

Мнениеот Nightmare » 08 Юни 2016, 15:43

Д-р Хаус е уникален, няма друг като него :lol: . Не могат да му стъпят и на малкия пръст.
Nightmare

Мнениеот fawla » 08 Юни 2016, 16:53

Doktoricata написа:
penelopa написа:Стига заинтересоваността да се простира само до конкретния случай, заради който си отишъл, и не се прекрачват нормалните граници. Случвало ми се е да ми задават въпроси, които нямат общо с проблема, за който съм там.

За теб може да няма нищо общо, но за диагнозата да е важно. Помните ли д-р Хаус как ги изпращаше да ровят по домовете им и ги разпитваха за всичко... :grin:

Е то тва си е филм, изпращал ги той :) Дали има такъв лекар, на който му дреме поне на половина? НЕ мисял.. :)
Аватар
fawla

Мнениеот Rali_hr » 09 Юни 2016, 10:17

Момичета, как различавате дали проблемът ви е гинекологичен или урологичен? Аз имам усещането, за недоизпишкване, характерно при цистита. Може ли това да е гинекологичен проблем по-скоро?! :roll:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот annamaria » 09 Юни 2016, 10:31

Rali_hr написа:Момичета, как различавате дали проблемът ви е гинекологичен или урологичен? Аз имам усещането, за недоизпишкване, характерно при цистита. Може ли това да е гинекологичен проблем по-скоро?! :roll:

от колко време ти е това усещане? може и да е от стрес, но може и да има някакво възпаление.
лекувала ли си някога през годините бактериална вагиноза?
annamaria

Мнениеот Rali_hr » 09 Юни 2016, 12:54

annamaria написа:
Rali_hr написа:Момичета, как различавате дали проблемът ви е гинекологичен или урологичен? Аз имам усещането, за недоизпишкване, характерно при цистита. Може ли това да е гинекологичен проблем по-скоро?! :roll:

от колко време ти е това усещане? може и да е от стрес, но може и да има някакво възпаление.
лекувала ли си някога през годините бактериална вагиноза?

Никога не съм се лекувала от гинекологични проблеми. Но явно ще трябва да ходя да търся и там причината. В кръвни изследвания ми показва възпаление, но от къде - неясно. :geek:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот annamaria » 10 Юни 2016, 10:25

Rali_hr , защото при мен проблемите бяха от недоизлекувана стара инфекция, за която не подозирах. тогава гинеколожката ми не я улови, но венеролога назначи друго изследване и установи от къде идва проблема.
annamaria

Мнениеот Lisandra » 10 Юни 2016, 15:17

Rali_hr, направи си пълна микробиология с антибиограма, веднага ще се хване къде е инфекцията.
Lisandra

Мнениеот Rali_hr » 10 Юни 2016, 17:17

Lisandra написа:Rali_hr, направи си пълна микробиология с антибиограма, веднага ще се хване къде е инфекцията.

Toва изследване с кръвна картина ли се прави, или как? Т.е. кръвна картина, но по-ъпгрейтвана? :) много съм невежа в тези неща...
Аватар
Rali_hr

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология