qwerryyy написа:Къде отиде темата за палачинките?Някой правил ли е на сач с мас, от къде да си намеря сач, може ли да се ползва на газов котлон?
Ял съм такива! Майка ми на село страшни ги прави, трябва да я питам за газовия тиган, тя пали огин.

qwerryyy написа:Къде отиде темата за палачинките?Някой правил ли е на сач с мас, от къде да си намеря сач, може ли да се ползва на газов котлон?
miron написа:Тея на сач, не им ли викаме у наше село катми?
Иначе най-вкусните палачинки, които съм ял, бяха на една колежка, която казва, че ги прави на око! Егати окото!
pravilno написа:Харесват ми тънките палачинки, дебелите са ми прекалено тестени и тежки.
irka написа:Американските палачинки като състав не са ли същите като нашите или има разлика?
Аз харесвам и солените варианти, и сладките. умирам си за палачинковите торти.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта