Pipilota написа:Стават такива грешки, не знам защо всички вдигате голяма врява за подобни неща, не е като да се е получил някой съдебен казус, а сте се разбрали. Винаги има възможност да се получи разминаване на информацията и на грешки, затова трябва да се пазят документите, за да се докаже. Не е голяма драма и болка за умиране. Много често, ако са надвзели дадена сума и са взели нерегламентирано пари ги връщат, така че .. излишен драматизъм.
irka написа:rabotnata pchela написа:klara написа:По едно време бях наскачала да минавам към Виваком, че големи промоции даваха, ама не ми се разправяше и си останах при стария оператор
Аз съмна Виваком, доволна съм, но не използвам много услуги, интернет и телефон, не говоря много. Май в момента най-добрите услуги за разговори предлагат м-тел.
Много хора се оплакват от М-тел, не бих отишла при тях.
franky написа:Преди М-тел имаха навсякъде обхват. Като отидеш на някое по-отдалечено място или с недобро покритие, с тях винаги имаш шанс да се свържеш. С Глобул, или сегашното Теленор, не беше така. Сега не знам какво е положението, уж постоянно се стремят да подобряват услугите си всички оператори.
Назад към Похвали се, оплачи се, намерете или дайте своето мнение!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта