Най-добър мобилен оператор - търся мнения

Похвалете продукт, магазин, фирма или се оплачете от некоректно обслужване, некачествена стока, опит за измама. Споделете мнение или открийте отзив за продукт, услуга или институция.

Re: От кабеларката ме карат да плащам за вече прекратена услуга

Мнениеот klara » 05 Апр 2016, 16:40

Не си първата, за която чувам, че има подобен проблем. На мен не ми се е случвало, но имам доста познати, които минаха през подобно въртене на шиш. С много настояване и чак заплахи успяха да се откъснат от некоректни оператори или фирми.
klara

Мнениеот Pipilota » 06 Апр 2016, 09:19

Стават такива грешки, не знам защо всички вдигате голяма врява за подобни неща, не е като да се е получил някой съдебен казус, а сте се разбрали. Винаги има възможност да се получи разминаване на информацията и на грешки, затова трябва да се пазят документите, за да се докаже. Не е голяма драма и болка за умиране. Много често, ако са надвзели дадена сума и са взели нерегламентирано пари ги връщат, така че .. излишен драматизъм.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот pravilno » 06 Апр 2016, 11:17

Pipilota написа:Стават такива грешки, не знам защо всички вдигате голяма врява за подобни неща, не е като да се е получил някой съдебен казус, а сте се разбрали. Винаги има възможност да се получи разминаване на информацията и на грешки, затова трябва да се пазят документите, за да се докаже. Не е голяма драма и болка за умиране. Много често, ако са надвзели дадена сума и са взели нерегламентирано пари ги връщат, така че .. излишен драматизъм.

Явно не си попадала в подобна ситуация. Това не е обикновено недоразумение, а политика на много фирми. Не може изрично да си прекратил договора си и да ти се обадят след няколко месеца, че дължиш еди какво си сума при условие, че не ползващ изобщо вече услугата!
pravilno

Re: Анкета: Кой мобилен оператор предпочитате?

Мнениеот Lollipop » 28 Юни 2016, 12:25

irka написа:
rabotnata pchela написа:
klara написа:По едно време бях наскачала да минавам към Виваком, че големи промоции даваха, ама не ми се разправяше и си останах при стария оператор :-|

Аз съмна Виваком, доволна съм, но не използвам много услуги, интернет и телефон, не говоря много. Май в момента най-добрите услуги за разговори предлагат м-тел.

Много хора се оплакват от М-тел, не бих отишла при тях.

Имат много безплатни минути, но пък обхвата им не е добър. Иначе като цяло всички вече предлагат подобни оферти, защото конкуренцията е такава, че ги изравнява.
Аватар
Lollipop

Мнениеот Kaya » 28 Юни 2016, 13:50

Преминах на Теленор и съм много доволна от услугата, която предлагат. Интернета им е бърз, а обхват има навсякъде. :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот franky » 29 Юни 2016, 10:43

Преди М-тел имаха навсякъде обхват. Като отидеш на някое по-отдалечено място или с недобро покритие, с тях винаги имаш шанс да се свържеш. С Глобул, или сегашното Теленор, не беше така. Сега не знам какво е положението, уж постоянно се стремят да подобряват услугите си всички оператори.
franky

Мнениеот Snejna » 29 Юни 2016, 10:48

franky написа:Преди М-тел имаха навсякъде обхват. Като отидеш на някое по-отдалечено място или с недобро покритие, с тях винаги имаш шанс да се свържеш. С Глобул, или сегашното Теленор, не беше така. Сега не знам какво е положението, уж постоянно се стремят да подобряват услугите си всички оператори.

Аз бях на Мтел и много ми се губеше обхвата. Смених оператора и вече нямам този проблем. Правят телефоните с все по-малка чувствителност на тема обхват, т.е. те разчитат на силен такъв, докато едно време телефоните имаха силен обхват, а сега не са така. Мрежата, ако не се поднови, за да се подобри източника, нормално в момента да се губи.
Аватар
Snejna

Мнениеот Andrey » 29 Юни 2016, 12:31

На мен всички ми изглеждат еднакви, нямам предпочитания. От години съм на Теленор и съм си доволен от това, което получавам.
Аватар
Andrey

Re: Telenor се опитаха да ме измамят с предложение за безплатен таблет

Мнениеот borislav.semkata » 11 Юли 2016, 18:04

За вас не знам но аз се възползвах от тази оферта и вече две седмици нямам никакъв проблем с таблета. Имам iphone 5s но смея да твърдя че таблета варви много по добре. Единствения недостък е че не мога да преместя нищо в сд картата
borislav.semkata

Re: Telenor се опитаха да ме измамят с предложение за безплатен таблет

Мнениеот donni » 12 Юли 2016, 09:01

Явно все нещо трябва да има, което да не е наред :smile: . Но аз не разбрах, за да вземете таблета, трябва да преподпишете нов договор с нови условия, така ли?
donni

ПредишнаСледваща

Назад към Похвали се, оплачи се, намерете или дайте своето мнение!