fairy написа:Нищо не хвърлям, пращам ги на майка ми на село. Даже бебешките дрехи на детето , които вече не ги ползвам, й ги пращам.
donni написа:Ех, тия майки и тези села! Всичко прибират и трупат. Да се чуди човек защо се пълнят гардеробите с неща, които едва ли ще се ползват отново. Моята хич не задържа такива работи и мен ме е научила така. Хвърляме и това е. Не ми е приятна мисълта някой да носи мои дрехи и затова не раздавам.
Rali_hr написа:donni написа:Ех, тия майки и тези села! Всичко прибират и трупат. Да се чуди човек защо се пълнят гардеробите с неща, които едва ли ще се ползват отново. Моята хич не задържа такива работи и мен ме е научила така. Хвърляме и това е. Не ми е приятна мисълта някой да носи мои дрехи и затова не раздавам.
като ги хвърлиш познай дали някой не ги носи, след като са здрави да речем.![]()
Аз също изхвърлям, или ги прибирам за някое приятелче, особено дрехите на децата. Моите ги нося у дома до разкапване. Последно хвърлих един анцуг, който беше в по-голямата си част на дупки.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта