Какво правите със старите си дрехи?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Какво правите със старите си дрехи?

Мнениеот fairy » 07 Юли 2016, 16:54

Нищо не хвърлям, пращам ги на майка ми на село. Даже бебешките дрехи на детето , които вече не ги ползвам, й ги пращам.
fairy

Мнениеот fawla » 11 Юли 2016, 16:49

fairy написа:Нищо не хвърлям, пращам ги на майка ми на село. Даже бебешките дрехи на детето , които вече не ги ползвам, й ги пращам.

И какво ги прави майка ти? Сигурно си затрупва стаите и се занимава да ги чисти от молци всяка година.. :) толкова ли е трудно да се хвърлят боклуците?
Аватар
fawla

Мнениеот donni » 12 Юли 2016, 09:59

Ех, тия майки и тези села :lol: ! Всичко прибират и трупат. Да се чуди човек защо се пълнят гардеробите с неща, които едва ли ще се ползват отново. Моята хич не задържа такива работи и мен ме е научила така. Хвърляме и това е. Не ми е приятна мисълта някой да носи мои дрехи и затова не раздавам.
donni

Мнениеот Rali_hr » 26 Юли 2016, 14:09

donni написа:Ех, тия майки и тези села :lol: ! Всичко прибират и трупат. Да се чуди човек защо се пълнят гардеробите с неща, които едва ли ще се ползват отново. Моята хич не задържа такива работи и мен ме е научила така. Хвърляме и това е. Не ми е приятна мисълта някой да носи мои дрехи и затова не раздавам.

като ги хвърлиш познай дали някой не ги носи, след като са здрави да речем. :mrgreen:
Аз също изхвърлям, или ги прибирам за някое приятелче, особено дрехите на децата. Моите ги нося у дома до разкапване. Последно хвърлих един анцуг, който беше в по-голямата си част на дупки. :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот rabotnata pchela » 26 Юли 2016, 15:52

Rali_hr написа:
donni написа:Ех, тия майки и тези села :lol: ! Всичко прибират и трупат. Да се чуди човек защо се пълнят гардеробите с неща, които едва ли ще се ползват отново. Моята хич не задържа такива работи и мен ме е научила така. Хвърляме и това е. Не ми е приятна мисълта някой да носи мои дрехи и затова не раздавам.

като ги хвърлиш познай дали някой не ги носи, след като са здрави да речем. :mrgreen:
Аз също изхвърлям, или ги прибирам за някое приятелче, особено дрехите на децата. Моите ги нося у дома до разкапване. Последно хвърлих един анцуг, който беше в по-голямата си част на дупки. :mrgreen:

Rali и аз така обичам. Нося до откат, докато не остане нищо. :) Или го давам на баба ми да го носи на село, ако съм твърдо решена, че няма да го обличам повече.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот penny » 27 Юли 2016, 14:12

Моя мъж не харесва да ходя със скъсани и раздърпани дрехи вкъщи, иначе и аз си износвам старите дрехи, защото се цапам много с бебока :smile: . Ако са в прекалено трагично състояние ги хвърлям.
penny

Мнениеот qwerryyy » 28 Юли 2016, 16:17

На мен ми се иска да мога да ги рециклирам, но не мога да измисля нещо готино.. :)
Аватар
qwerryyy

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси