Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Мнениеот Kremiliya » 20 Юли 2016, 11:44

Не знам дали жена, която търси интимност и иска да привлече отново вниманието на мъжа си няма да се къпе, да се обезкосмява и т.н., това е меко казано идиотско, да си като първобитна жена и да се чудиш защо не те иска. Тези откази от интимност, са по-скоро на психологическо ниво, а не на външен вид.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Leonora » 21 Юли 2016, 14:38

Mоментът с хигиенните навици и на мъжа и на жената изобщо не би трябвало да е под въпрос. Не е нещо, което човек трябва да прави насила, а от лична необходимост. Въпросът е от там нататък, кой на какво е склонен в името на щастието. Ще се разкрасява ли, ще си сменя поведението ли, ще е изобретателен ли...
Аватар
Leonora

Мнениеот fairy » 26 Юли 2016, 16:25

Ето в това "кой на какво е склонен в името на щастието" е разковничето. Защото неизбежно идва момент, в който си проличава, че трябва промяна, независимо дали в отношения, поддържане, съвместен живот и трябва да се премине на ново ниво. И тогава или се кара по инерция, или я правиш тази промяна, за да се радваш на щастливи моменти.
fairy

Мнениеот svetlozara » 04 Авг 2016, 16:25

Всичко са компромиси и справяне с дадена ситуация. Т.е. ако мъжът не може да свикне с новия член на семейството и игнорира и детето и майката, тя и представления да изнася пред него , надали ще успее да му привлече вниманието.
svetlozara

Мнениеот red_eyes » 05 Авг 2016, 14:04

svetlozara написа:Всичко са компромиси и справяне с дадена ситуация. Т.е. ако мъжът не може да свикне с новия член на семейството и игнорира и детето и майката, тя и представления да изнася пред него , надали ще успее да му привлече вниманието.

Ами тогава няма какво да търси от него тази жена. За какво й е такъв у дома? Кое е по-лошото - да го търпи години наред да й лази по нервите или да се махне от него и да гледа сама детето си?
Аватар
red_eyes

Мнениеот nefertiti » 17 Авг 2016, 14:55

Така вече става дума за крайности. Ако любовта в една двойка вече си е заминала, много ясно, че малко по малко ще се отдалечават и реално няма смисъл да са заедно. Ама нали говорим за начини за "припомняне" и възвръщане на страстта във връзката.
nefertiti

Мнениеот Pipilota » 17 Авг 2016, 15:40

Вече пуснах една тема за временната раздяла. може би и в такъв случай ще е добре. Да се разделят за седмица две с някакво прилично оправдание и навръщане една страстна целувка, така че да си спомни какво е било преди. :mrgreen: :inlove:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Yarost » 29 Авг 2016, 11:23

Pipilota, това е като за сценарии на романтична комедия :grin:
Yarost

Мнениеот Pipilota » 29 Авг 2016, 12:45

Yarost написа:Pipilota, това е като за сценарии на романтична комедия :grin:

Е те винаги са със щастлив край, така че какво лошо има и да си ги пренесем в реалния живот, можем само да си мечтаем. ;) Хубаво е след раздяла да се събереш с любимия. ;)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Leonora » 30 Авг 2016, 11:53

Ехее, отдавна не бях минавала през тази тема, а вие вече ги разделяте. Как раздели! Я да се взимат бързо в ръце, да не престават да бъдат жени и мъже един за друг!
Аватар
Leonora

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски