M.Tasheva написа:Аз досега съм имала късмет и не съм попадала на такива, които да са ме претупвали набързо. В по-сериозна и дълга връзка като че ли го няма този риск. Или се лъжа?
asdddwww написа:Секст е много важен, но не е всичко, в крайна сметка нито може да сеподдържа връзка, базирана само на секс, нито може да има връзка без никакъв секс. :) Трябва всичко да е балансирано и няколко месеца без ласки далеч не означават край на света.
Pacienti написа:Задължително трябва да се вземат мерки и двамата партньори да са удовлетворени, сексът освен физическо е и емоционално изживяване.
Lollipop написа:Pacienti написа:Задължително трябва да се вземат мерки и двамата партньори да са удовлетворени, сексът освен физическо е и емоционално изживяване.
Абсолютно. Без секс не може да се поддържа една връзка. Може месец, два година, две, но повече абсурд. И то всичкото това време си е нещо на половина и един вид апатия. И така докато на единия му писне и не тръгне да си го търси...
Lisandra написа:Lollipop написа:Pacienti написа:Задължително трябва да се вземат мерки и двамата партньори да са удовлетворени, сексът освен физическо е и емоционално изживяване.
Абсолютно. Без секс не може да се поддържа една връзка. Може месец, два година, две, но повече абсурд. И то всичкото това време си е нещо на половина и един вид апатия. И така докато на единия му писне и не тръгне да си го търси...
Който търси намиратова в кръга на шегата.
Ама кажете, кои са мерките, които водят до удовлетвореност...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта