Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Мнениеот M.Tasheva » 11 Авг 2016, 14:50

Аз досега съм имала късмет и не съм попадала на такива, които да са ме претупвали набързо :mrgreen: . В по-сериозна и дълга връзка като че ли го няма този риск. Или се лъжа?
M.Tasheva

Мнениеот Lisandra » 11 Авг 2016, 15:12

Явно и аз съм от "късметлийките", слагам го в кавички защото с първия ми мъж, освен мен и други "късметлийки" е имало и от толкоз късмет накрая до лечение стигнахме. :evil:
Елице, колко време се задържахте с това гадже?
Lisandra

Мнениеот S_Milenska » 11 Авг 2016, 15:57

M.Tasheva написа:Аз досега съм имала късмет и не съм попадала на такива, които да са ме претупвали набързо :mrgreen: . В по-сериозна и дълга връзка като че ли го няма този риск. Или се лъжа?

Защо да го няма? Ако имате друга връзка.т.е. чисто емоционална в по-високо ниво и сексът за вас не е на първи план, то може и да ен е най-великото изживяване, но пък да имате дългогодишна връзка
Аватар
S_Milenska

Мнениеот asdddwww » 12 Авг 2016, 10:37

Секст е много важен, но не е всичко, в крайна сметка нито може да сеподдържа връзка, базирана само на секс, нито може да има връзка без никакъв секс. :) Трябва всичко да е балансирано и няколко месеца без ласки далеч не означават край на света.
Аватар
asdddwww

Мнениеот svetlozara » 12 Авг 2016, 12:07

asdddwww написа:Секст е много важен, но не е всичко, в крайна сметка нито може да сеподдържа връзка, базирана само на секс, нито може да има връзка без никакъв секс. :) Трябва всичко да е балансирано и няколко месеца без ласки далеч не означават край на света.

Съгласна съм, че асмо на него не се гради връзка, но без него каква връзка би било това? :roll: Но и издреняването от няколко дни без секс е излишно.
Що се отнася до това да не си задоволен, макар и с половинка следва да предизвика съвсем нормален човешки разговор. Има хора, които не са толкова сексуални, колкото други. Ако ще и с различни начини на намиране на решение то трябва да се потърси, за да могат и двамата в двойката да бъдат доволни.
svetlozara

Мнениеот Pacienti » 15 Авг 2016, 14:54

Задължително трябва да се вземат мерки и двамата партньори да са удовлетворени, сексът освен физическо е и емоционално изживяване.
Pacienti

Мнениеот Lollipop » 15 Авг 2016, 15:02

Pacienti написа:Задължително трябва да се вземат мерки и двамата партньори да са удовлетворени, сексът освен физическо е и емоционално изживяване.

Абсолютно. Без секс не може да се поддържа една връзка. Може месец, два година, две, но повече абсурд. И то всичкото това време си е нещо на половина и един вид апатия. И така докато на единия му писне и не тръгне да си го търси...
Аватар
Lollipop

Мнениеот Lisandra » 16 Авг 2016, 13:42

Lollipop написа:
Pacienti написа:Задължително трябва да се вземат мерки и двамата партньори да са удовлетворени, сексът освен физическо е и емоционално изживяване.

Абсолютно. Без секс не може да се поддържа една връзка. Може месец, два година, две, но повече абсурд. И то всичкото това време си е нещо на половина и един вид апатия. И така докато на единия му писне и не тръгне да си го търси...

Който търси намира :lol: това в кръга на шегата.
Ама кажете, кои са мерките, които водят до удовлетвореност...
Lisandra

Мнениеот Gorica23 » 17 Авг 2016, 14:39

Lisandra написа:
Lollipop написа:

Който търси намира :lol: това в кръга на шегата.
Ама кажете, кои са мерките, които водят до удовлетвореност...

Хахаха, Lisandra, различни хора различни идеали, то и с мерките е така. Казват, че размерът нямало значение... :lol:
Gorica23

Мнениеот Pipilota » 17 Авг 2016, 15:47

не знам за кои мерки говориш, но аз се замислих, че има ли мярка колко е редовен секс и колко не е редовен? не зависи ли от хората за тях кое е редовно и кое не и какво ги кара да се чувстват добре?
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски