Сауна - ползи, мнение, препоръки

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

Мнениеот Rali_hr » 12 Авг 2016, 16:19

annamaria написа:
Lisandra написа:Каква опашка, не, ама както съм го написала така излиза. :) СПА центъра има вани, басейн, сауна, парна баня и фитнес зала. За масаж естествено си записваш час, аз им следя промоциите. Сега за света Богородица на 15-ти, Мариите може да спечелят безплатно посещение на СПА-то, за съжаление не се казвам Мария
https://www.facebook.com/SenseSpaSofia/?fref=ts

Точно за мен е, надявам се да не ме дисквалифицират...

Защо да те дискралифицираш :) Може и да успееш, то мария и анамария :) почти еднп и също :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот m0n4eto » 15 Авг 2016, 10:36

Rali_hr написа:
annamaria написа:
Lisandra написа:Каква опашка, не, ама както съм го написала така излиза. :) СПА центъра има вани, басейн, сауна, парна баня и фитнес зала. За масаж естествено си записваш час, аз им следя промоциите. Сега за света Богородица на 15-ти, Мариите може да спечелят безплатно посещение на СПА-то, за съжаление не се казвам Мария
https://www.facebook.com/SenseSpaSofia/?fref=ts

Точно за мен е, надявам се да не ме дисквалифицират...

Защо да те дискралифицираш :) Може и да успееш, то мария и анамария :) почти еднп и също :)

ти можеш да имаш двоен шанс. ако не сега, ще се пробваш на някоя оферта за Света Анна :wink:
Аватар
m0n4eto

Re: Каква е истината - полезна или вредна е сауната?

Мнениеот m0n4eto » 15 Авг 2016, 10:58

аз пък парните бани, които съм виждала са били пък с керамични плочки или мрамор. там не знам дали е са толкова нужни с метлички да те шляпкат :lol: по-добре да се минава през нея преди масаж, защото тя помага после да усвояват по-лесно полезните вещества от козметиките.
Аватар
m0n4eto

Мнениеот Pacienti » 15 Авг 2016, 13:47

Здравейте, първо да честитя празника на всички, които носят прекрасното име Мария и специално на annamaria, ти си двойно благословена!
Видях, че е имало много желаещи да помогнат за празника ни, но ние решихме да го отпразнуваме семейно, заедно с децата защото съвпадна с почивката.
От друга страна си запазваме правото да се поглезим двамата в по-интимна обстановка и ще следя за оферти от СПА-то на хотел Сенс, много ми допадна обстановката там и възможността да се съчетае с по питие в бара, не е за изпускане.
Надявам се и вашите почивки да са били релаксиращи. :)
Pacienti

Мнениеот Lollipop » 15 Авг 2016, 14:33

Честит празник на всички именнички и от мен! Да си жива и здрава anamariа, много щастлива и да имаш много радости в живота.
Pacienti , надявам се, че сте си изкарали добре годишнината. Като е в компанията на деца плановете се променят, но пак може да е много весело. А и през лятото е пълно с летни атракциони, които едновременно могат да са и романтични и приятни за хлапетата :)
Аватар
Lollipop

Мнениеот Kaya » 15 Авг 2016, 15:28

Мисля да отида на спа, толкова се нуждая от един масаж и малко тишина. Но за съжаление май в нашия град не се сещам къде може да има спа, затова ще се доверя само на някой масажист, дано да ме релаксира малко, а после мисля да си направя среща с приятелкие малко :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Neven498 » 16 Авг 2016, 12:22

Kaya написа:Мисля да отида на спа, толкова се нуждая от един масаж и малко тишина. Но за съжаление май в нашия град не се сещам къде може да има спа, затова ще се доверя само на някой масажист, дано да ме релаксира малко, а после мисля да си направя среща с приятелкие малко :)

В кой град си? Не може да няма поне 1 хубаво място наоколо.
Аватар
Neven498

Мнениеот Lisandra » 16 Авг 2016, 14:22

Май нашето Марче не е спечелило,
https://www.facebook.com/SenseSpaSofia/ ... =3&theater
ама тя може и на Света Ана да участва ако има пак награда.
Lisandra

Мнениеот Leonora » 17 Авг 2016, 12:04

Lisandra написа:Май нашето Марче не е спечелило,
https://www.facebook.com/SenseSpaSofia/ ... =3&theater
ама тя може и на Света Ана да участва ако има пак награда.

А кое е нашето Марче :smile: ?
Аватар
Leonora

Мнениеот Gorica23 » 17 Авг 2016, 14:32

Честито на победителите, аз сама ще се наградя в деня на Горица. :)
Gorica23

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми