Сауна - ползи, мнение, препоръки

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

Мнениеот nefertiti » 17 Авг 2016, 14:37

Pacienti написа:Здравейте, първо да честитя празника на всички, които носят прекрасното име Мария и специално на annamaria, ти си двойно благословена!
Видях, че е имало много желаещи да помогнат за празника ни, но ние решихме да го отпразнуваме семейно, заедно с децата защото съвпадна с почивката.
От друга страна си запазваме правото да се поглезим двамата в по-интимна обстановка и ще следя за оферти от СПА-то на хотел Сенс, много ми допадна обстановката там и възможността да се съчетае с по питие в бара, не е за изпускане.
Надявам се и вашите почивки да са били релаксиращи. :)

Ехее, Pacienti, ти се появи! А ние тук си правихме сметката без кръчмаря :lol: хаха
Важното е, че сте отбелязали датата и сте изкарали хубаво семейно. Пък другото винаги можете и без повод да направите!

annamaria честит празник на патеричка и от мен! Бъди жива и здрава, и ти пожелавам следващия път когато играеш за нещо, ти да спечелиш :wink:
nefertiti

Re: Каква е истината - полезна или вредна е сауната?

Мнениеот Gorica23 » 17 Авг 2016, 14:42

m0n4eto написа:аз пък парните бани, които съм виждала са били пък с керамични плочки или мрамор. там не знам дали е са толкова нужни с метлички да те шляпкат :lol: по-добре да се минава през нея преди масаж, защото тя помага после да усвояват по-лесно полезните вещества от козметиките.

Е, по-добре да те намажат с ароматна козметика, а не да те нашляпат с метлички. :lol:
Gorica23

Мнениеот klara » 17 Авг 2016, 16:00

Gorica23 написа:
m0n4eto написа:аз пък парните бани, които съм виждала са били пък с керамични плочки или мрамор. там не знам дали е са толкова нужни с метлички да те шляпкат :lol: по-добре да се минава през нея преди масаж, защото тя помага после да усвояват по-лесно полезните вещества от козметиките.

Е, по-добре да те намажат с ароматна козметика, а не да те нашляпат с метлички. :lol:

Кой каквото му харесва :lol: !
klara

Мнениеот m0n4eto » 18 Авг 2016, 10:58

klara написа:Кой каквото му харесва :lol: !

по тази логика, най-добре е да има от всичко по малко - и масаж, и ароматни козметики, и сауни, и парни бани... че и метлички :lol: . накрая ще си на седмото небе!!!
Аватар
m0n4eto

Мнениеот zheleva212 » 18 Авг 2016, 15:19

m0n4eto написа:
klara написа:Кой каквото му харесва :lol: !

по тази логика, най-добре е да има от всичко по малко - и масаж, и ароматни козметики, и сауни, и парни бани... че и метлички :lol: . накрая ще си на седмото небе!!!

Какво по-хубаво от това :lol: ? Всички изброени са полезни и релаксиращи!
zheleva212

Мнениеот Pacienti » 18 Авг 2016, 16:23

nefertiti, напротив, благодаря ви, приятел в нужда се познава, никога не се знае, ще си запазя правото. :)
Само дето аз ще отида на СПА, а вие ще гледате децата. :lol:
Pacienti

Мнениеот nefertiti » 22 Авг 2016, 10:37

zheleva212 написа:Какво по-хубаво от това :lol: ? Всички изброени са полезни и релаксиращи!

Така е, съгласна съм. Има толкова много неща, с които можем да допринасяме и за физическото и за психическото си здраве. И които не костват друго усилие, освен да отделим време да отидем на подходящо място.
nefertiti

Мнениеот bojo_kolev » 22 Авг 2016, 11:22

Но често отделянето на време се явява най-големия проблем и най-трудното нещо, за което сме си виновни ние.
bojo_kolev

Мнениеот Lisandra » 22 Авг 2016, 14:21

bojo_kolev написа:Но често отделянето на време се явява най-големия проблем и най-трудното нещо, за което сме си виновни ние.

Трудното е да започнем да отделяме време за себе си. Като разбрах, че ако аз не се погрижа за себе си и няма кой друг да го направи, да видиш как започна да се намира време. :)
Lisandra

Мнениеот Lisandra » 22 Авг 2016, 14:22

Pacienti написа:nefertiti, напротив, благодаря ви, приятел в нужда се познава, никога не се знае, ще си запазя правото. :)
Само дето аз ще отида на СПА, а вие ще гледате децата. :lol:

Ехе, ще ги гледаме, ти само кажи кога... :)
Lisandra

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми