Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Мнениеот ramimni » 30 Авг 2016, 13:26

Съблазняването е оправията. Нищо, че сме жени, но не на всяка жена й идва отръки, както се казва, според мен. Мъжът обича да бъде съблазняван.
ramimni

Мнениеот Rali_hr » 30 Авг 2016, 14:32

ramimni написа:Съблазняването е оправията. Нищо, че сме жени, но не на всяка жена й идва отръки, както се казва, според мен. Мъжът обича да бъде съблазняван.

Обича, но ако има око за това , може да реши, че е досадно и да не представлява интерес за него. :roll: което прави още по-унизителна цялата ситуация. Да се молиш за внимание и за секс... не знам какво трябва да е това. :roll:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Ваня Стойчева » 30 Авг 2016, 15:50

Мисля си, че по-младите биха искали да си подновят връзката, особено, ако до скоро са били в добри отношения, то би следвало лесно да се зародят отново. Но вече, ако са минали дълги години на разделение, то е почти невъзможно отново да се започне връзка.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот nefertiti » 31 Авг 2016, 14:53

Никога не е само едната страна отговорна, когато нещата са тръгнали на зле. За това и не може само едната да проправи пътя обратно...
nefertiti

Мнениеот fawla » 31 Авг 2016, 15:08

nefertiti написа:Никога не е само едната страна отговорна, когато нещата са тръгнали на зле. За това и не може само едната да проправи пътя обратно...

Аз си мисля, че много от мъжете преживяват голям стрес след раждането и ако не са готови, те автоматически могат да приемат половинката си като майка, но не и като техния сексуален обект на желанията им.
Аватар
fawla

Мнениеот Alex_mor » 31 Авг 2016, 17:11

Има и нещо такова, мой приятел, като роди жена му направо не смееше да я погледне. Имах друг, който пък беше решил, че "таа вече за нищо не става"
Alex_mor

Мнениеот annamaria » 01 Сеп 2016, 13:20

ми този друг приятел.. "тоа явно никога за нищо не е ставал" :evil:
annamaria

Мнениеот klara » 01 Сеп 2016, 17:18

annamaria написа:ми този друг приятел.. "тоа явно никога за нищо не е ставал" :evil:

Абсолютно! Жената да ти роди дете и ти да я смяташ за едва ли не нищо! Пълна нула е този.

Колкото до възстановяване на отношенията, възможно е двама души с дългогодишна връзка отново да възродят близостта помежду си. По-трудно е заради положението "Старите кучета не се учат на нови номера", но с желание и това се преодолява :smile: .
klara

Мнениеот Pacienti » 08 Сеп 2016, 16:36

Alex_mor, какви са тези хора, които наричаш приятели? След раждане, мъжът и жената имат нужда от време за адаптация, но нормалните мъже се привързват още повече към жената, която ги е дарила с дете, това сочат моите наблюдения.
И най-важното е да не приемаш другия за даденост.
Pacienti

Мнениеот penelopa » 09 Сеп 2016, 09:47

Приемането на другия за даденост винаги изиграва лоша шега на всеки, който го е допуснал. А това е масово. Хората се отпускат по отношение на партньорите си и не полагат усилия за нищо след известно време. Да, трудоемко е, не всеки го умее, но е нужно, защото те прави ценен в очите на другия и значим.
penelopa

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски